Este nebun să credem că am așteptat peste patru ani pentru Pharrell X Adidas NMD HU „Triple Black”. În afară de ultra exclusiv N.E.R.D. Împerechează că Skateboard P a scăzut la ComplexCon într -un an, el nu a lansat niciodată un NMD complet negru până acum. Dar știi cum merge vechea zicală, mai bine mai târziu ca niciodată, nu?

Cu un superior întins pentru o potrivire confortabilă asemănătoare cu șoseta, vampul NMD Hu „Triple Black” este bine brodat cu „Race Human Race” în personaje chinezești, cum ar fi perechea F&F roz strălucitoare, care a lansat câțiva ani în urmă. Ștechile cu frânghii curate se leagă totul împreună, dar dacă doriți vibrații pe deplin uciși, atunci cele trei dungi au primit spatele, deoarece vin cu o pereche suplimentară de șireturi cu totul negru în cutie.

Imagine prin adidas

Imagine prin adidas
Mai jos, talpa interioară Adidas Boost nu este vopsită în nimic altceva decât Noir. Aceasta este apoi căptușită cu o talpă clasică de cauciuc plat, care este o îndepărtare de la infamul configurație de trasee care a dat lovitura din colecția „de drumeție” din 2017.

Renunțând pe 19 noiembrie în cantități limitate, Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Triple Black” este un must-cop cert, așa că asigurați-vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru cea mai bună șansă de a obține un W. Spuneți-ne ce Te gândești la acest colourway și, în timp ce ești aici, la fel de bine ar putea să arunci o privire la picior la Pharrell X Parley X Adidas Ultra Boost „Black Future”!

Imagine prin adidas

Imagine prin adidas

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *