în urma lansării kitului lor de acasă 2021/22 Stadium în luna mai, Chelsea FC și -a lansat acum al treilea kit. Inspirat de tineretul Energy din Londra, acest kit va fi prezentat în unele dintre viitoarele jocuri din Premier League ale echipei în acest sezon.

Parteneriatul continuu al echipei cu Nike continuă, deoarece brandul preia controlul aspectului de proiectare al acestui ultim kit. Brandul german a recrutat o varietate de fani Chelsea cu experiență de modă pentru a ajuta la designul și inspirația acestei ultime piese. Rezultatul este un design izbitor alcătuit din mai multe culori și un efect glisat de vopsea.

Imagine prin Chelsea FC
Transport int’l

Cumpără acum

Kit-ul în sine ajunge cu o construcție de poliester 100% și oferă tehnologia DRI-Fit de transpirație a transpirației Nike, perfectă pentru a menține purtătorul atât rece, cât și uscat pe toată durata. Nuanțele „Blustery” și „Hyper Crimson” împodobesc exteriorul îmbrăcămintei și lucrează în contrast pentru a crea un aspect deosebit. Sponsorizările familiare ale lui Chelsea stau pe piept și brațul stâng, pe lângă logo-urile mereu prezente Nike și Chelsea FC de pe pieptul superior.

Kit -ul este disponibil acum pentru accesul membrilor pe site -ul Nike, dar va fi disponibil la Vânzarea generală foarte curând. În știri conexe, reprezentantul Manchester United în stil în acest sezon cu cele mai recente kituri de casă/deplasare.

Imagine prin Chelsea FC
Transport int’l

Cumpără acum

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *