Uncategorized

Kith X Balenciaga Runner duce tendința de adidași chunky la New Heights

în ultimii cinci ani, DeMna Gvasalia a dominat absolut scena de adidași cu siluete, cum ar fi pista și tripla S. În afara revoluției retro, se pare că casa de modă pariziană este pe cale să dezlănțuie un al treilea model macho la amestecul cu Balenciaga Runner!

Imagine prin Kith
Transport int’l

Vezi mai mult

Debutarea marelui său printr -o colaborare Kith, cele trei culori inițiale sunt surprinzător de purtabile, mai ales atunci când ai considerat cât de sălbatic și neplăcut pot obține unii dintre acești pantofi. Ajungând în arome „Roșu”, „Triple Alb” și „Triple Negru”, fiecare pantof funcționează deasupra unei baze de plasă respirabilă, în timp ce panourile de piele deconstruite își fac drum. Elementele cauciucate aduc sistemul de dantelă și contorul de călcâi pentru o estetică mai accidentată, iar în adevărata modă Balenci, dimensiunea pantofului poate fi găsită în fața degetului de la picioare.

În timp ce întregul siloz este nul de orice brand Kith, veți găsi de fapt numele de la New York Streetwear Imprint pe Lacelock. Acest lucru este însoțit de un număr care sugerează că acestea sunt limitate la doar 650 de perechi din întreaga lume, astfel încât coppingul nu va fi cel mai ușor lucru din lume, mai ales dacă vă aflați în altă parte decât statele.

Imagine prin Kith
Transport int’l

Vezi mai mult

Aterizând exclusiv la Kith mâine pe 16 iulie pentru o cool de 800 de lire sterline, așteptați -vă că mult mai mulți alergători Balenciaga să scadă foarte curând! Spuneți -ne ce credeți despre acest nou model, iar în știri conexe, Ronnie Fieg a tachinat recent un viitor Kith X New Balance RC_1300!

Imagine prin Kith
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *