Sezonul Yeezy este oficial aici! Cu patru designuri calde ultra ridicate în luna iunie (și alte trei vin repede!) Vrem să poți obține o victorie pe perechea pe care o dorești! Păstrând acest lucru, decurgem cele patru ghiduri de tombolă în care aveți nevoie să intrați pentru a obține o grăsime uriașă în această vară!

Cuprinzând din Yeezy 700 V2 ‘Vanta’, Yeezy Boost 350 V2 ‘negru’, Yeezy 700 v2 ‘Tephra’, precum și, desigur, Yeezy 700 ‘Utility Black’, asigurați -vă Potențial poate să vă sporiți posibilitățile de a face față! Pentru mai multe materiale de genul acesta, asigurați -vă că descărcați gratuit aplicația oficială a furnizorului gratuit!

YEEZY 700 V2 „Vanta”

Literal, Yeezy pe care l -am așteptat cu toții, nu putem crede că Yeezy 700 V2 „Vanta” scade în cele din urmă pe 6 iunie! Obținerea numelui de la Surrey Nanosystems ” Vantablack ‘Material, care este gândit să fie cel mai întunecat negru din toate timpurile, „Vanta” apare într-un coloural cu totul negru, greu de ignorat. Spre deosebire de anii 700 precedenți, această versiune înlocuiește câteva dintre aspectele din piele din partea superioară în favoarea înregistrării pentru un aspect mai eficient, precum și trebuie să afirmăm că îl iubim absolut.

Yeezy Boost 350 V2 „Negru”

Hype -ul care înconjoară viitorul Yeezy Boost 350 V2 „negru” este de fapt în afara topurilor. Arătând doar într-o zi mai târziu, pe 7 iunie, aceasta servește ca cel mai recent All-Black 350 V2 de la legendarul „Bred” din 2017. Confecționat dintr-un Primeknit asemănător cu șosetele, un tâlhar transparent care se potrivește cu dungi pe laterale, astfel încât purtătorii să-și poată flexa lor le pot flexa pe șosete cu ușurință. Mai jos, o talpă mijlocie chunky locuiește un impuls de lungime completă pentru confort ca nimic altceva acolo. Pentru un pic de contrast, s -a adăugat o stropire de roșu în fila tracțiune a călcâiului.

YEEZY 700 V2 „TEPHRA”

Deși nu toată lumea îi va plăcea Yeezy 700 V2 „Tephra”, este totuși un pantof destul de fierbinte. Unul dintre primele 700 de colorate V2 care s -au scurs anul trecut, suntem încântați că, în cele din urmă, va primi o lansare pe 15 iunie. Afișând într -o combinație ultra unică, care combină griurile curate cu maro -uri pământești, nu veți descoperi încă un adidaș ca acesta. De asemenea, s -a adăugat o tonă de 3m la amestec, astfel încât să le observați și în condiții de lumină ultra scăzută!

Yeezy 700 „Utility Black”

Și nu în ultimul rând, avem Yeezy 700 „Utility Black” care scade pe 29 iunie! De fapt, nu am văzut încă niciun tip de imagini autentice ale „Utilității negre”, contribuind la natura misterioasă a colourway -ului. În timp ce ar fi fost simplu să -l facem complet negru, Kanye West a decis să adauge o talpă din cauciuc de gumă sub talpa de boost pentru o tracțiune suplimentară cu fiecare pas. Indiferent dacă ești fan al acestui lucru este la fel de mult ca tine, totuși credem că este destul de foc!

Ce Yeezy intenționați să faceți ofițer de poliție luna aceasta? Vei merge pentru Yeezy Boost 350 v2 ‘negru’-fan al fanilor sau pentru Ultra unic Yeezy 700 v2 ‘tephra’? Spuneți -ne și, în timp ce sunteți aici, asigurați -vă că aruncați o privire la gama completă de adidași Adidas!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *