La sfârșitul lunii trecute, am obținut o dată de lansare verificată pentru următorul adidaș Ultimate X Nike Air Max, cu toate acestea, chiar înainte de a scădea, legendarul brand Streetwear Streetwear Brand s-a reunit cu Timberland pentru pantoful de transport tradițional cu 3 ochi!

Dezvăluit în două culori unice, inclusiv o versiune neagră, precum și o iterație cu imprimeu de leopard, pantoful de transport tradițional suprem X Timberland cu 3 ochi este realizat de la părul de vițel cusut manual, care sunt asortate cu o talpă de cauciuc rezistentă. Oprire specială este disponibilă în tipul de hardware colorat cu aur, încuietori de dantelă marca supremă, precum și căptușeală roșie, care este decorată cu co-branding.

Ediția restrânsă Ultimate X Timberland 3-Eye Pantofi Carry Carry va lansa pe internet, precum și în New York, Brooklyn, Los Angeles, Londra, precum și în magazinele din Paris pe 7 martie, cu o lansare din Japonia două zile mai târziu pe martie 9. Să înțelegem dacă veți apuca o pereche, precum și dacă sunteți un fan imens al Supreme, asigurați -vă că inspectați noul Nike Air Max 98 ‘University Red’!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *