, în timp ce RNNR de spumă poate să nu fie pentru cei slabi de inimă, totuși reușește să ofere de fapt în câteva secunde. Respectând lansarea „MXT Moon Grey”, precum și „Nisipul”, acum ne uităm la prima noastră privire la Yeezy Foam RNNR „Mineral Blue” – precum și credem că acesta ar putea fi un câștigător absolut !

Set să fie al patrulea colourway care a lovit notorul siluetă al lui Kanye West, „Mineral Blue” este pictat într-o combinație de culori bleumarin întunecate, precum și este conceput dintr-o alge dintr-o bucată, precum și o construcție de spumă, rezultând un lucru nesimțit de confortabil într-un confortabil insemant în Forma care este foarte durabilă în același timp. Perforațiile își fac metoda pe întregul pantof pentru o potrivire ultra respirabilă, ceea ce face ca aceste diapozitive adidas să fie ideale pentru vara de vară.

Imagine prin Yeezy Mafia

Imagine prin Yeezy Mafia
Mai jos, veți descoperi o talpă intermediară EVA destul de ciudată, în timp ce ovale în jurul recomandării călcâiului, alte modele Yeezy, cum ar fi 500, precum și 700.

Se așteaptă să scadă cândva în mai 2021, alergătorul de spumă Adidas Yeezy „Mineral Blue” nu ar trebui să fie ratat, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru cea mai bună posibilitate de a polițist! Să înțelegem ce credeți despre acest colourway, precum și în știrile asociate, Yeezy 450 „Ardezie întunecată” este serios furioasă!

Imagine prin Yeezy Mafia

Imagine prin Yeezy Mafia

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *