Nu -i minte pe fantome, precum și Ghouls, cea mai mare durere de cap a unui adidaș este creps -ul creat, precum și încălțăminte necurată. Păstrând acest lucru, Slip Defender s -a arătat pentru a ascunde acele orori de Halloween, deoarece acum puteți lua un 20% din întreaga lor varietate de produse cu codul Ghost. Totuși, trebuie să fii rapid, deoarece această promoție paranormală nu va fi în jur mai mult timp!

Imagine prin intermediul fundașului de alunecare
Transport int’l

Cumpără acum

În această ofertă diavolă este inclusă apărătorul Crease, care este considerat de mulți drept cel mai bun prieten al Sneakerhead. Un accesoriu neted, precum și de bază, este confecționat dintr -un plastic alb moale, care este atât ușor, cât și confortabil. Alunecându -vă în degetul de la picioarele pantofilor dvs., va opri cuturile să se întâmple în câteva secunde.

De asemenea, caracteristicile sunt apărătorul de murdărie favorite fanilor care este disponibil într-un pachet util de doisprezece. Foarte portabil, fiecare este disponibil în pachetul lor extrem de propriu pe care îl puteți aduce oriunde doriți. De asemenea, fiecare foaie este ușor parfumată, astfel încât instructorii dvs. de fitness să poată păstra cutia de miros proaspătă!

fals

Ce mai astepti? Pentru o perioadă foarte restrânsă, puteți lua 20% din soiul complet de apărare a alunecării cu codul Ghost la checkout! Nu doriți absolut să pierdeți această vânzare scârțâitoare!

Imagine prin intermediul fundașului de alunecare
Transport int’l

Cumpără acum

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *