Uncategorized

Uită -te oficial la Dragon Ball Z X Adidas Originals ‘Cell Saga’ Pack

Prima dată când am auzit despre pachetul de celule ale lui Dragon Ball Z X Adidas Originals a fost în jurul lunii decembrie 2017, practic un an mai târziu, noi, noi În cele din urmă, am primit o privire oficială asupra celor doi adidași, iar tânărul a fost meritat să aștepți!

Cuprinzând din Dragon Ball Z X Adidas Originals Deerupt „Gohan” și Dragon Ball Z X Adidas Originals proprii „celula”, primul folosește un colorat de tot-purpuriu, care amintește de renumitul GI al lui Gohan. O talpă interioară neagră este prezentă pentru un contrast subtil, iar mai jos, o talpă din cauciuc de gumă imită cizmele luptătorului de aur.

Acesta din urmă, pe de altă parte, folosește un material întins de tricotat verde, în timp ce pielea subtilă și accentele din piele de căprioară formează sistemul de dantelă distinct care îi face pe toți să vorbească. Cu totul original și setat să fie ar trebui să aibă adidași, această siluetă se află deasupra unei talpa ondulată distinctivă în alb pentru o atmosferă extraterestră.

Set să se lanseze cândva în octombrie, anunță -ne dacă veți face față ceva din Dragon Ball Z X Adidas Originals „Cell Saga” în secțiunea de comentarii de mai jos! În știri conexe, Dragon Ball Z X Adidas Originals „Frieza Saga” pachetul se zvoneste că este incredibil de limitat!

Dacă vă gândiți să copiați cu o nouă căldură Adidas, asigurați -vă că consultați cea mai recentă aici!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *