Uncategorized

Pregătește-te pentru Gundam X Nike SB Dunk High

dacă te-ai bucurat vreodată sau l-ai verificat pe Gundam ca tânăr sau ca adult, atunci viitorul Gundam X Nike SB Dunk High “RX-0” a fost produs doar pentru tine . Realizat în parteneriat cu franciza de ficțiune științifică a forțelor armate japoneze, care și -a făcut debutul preliminar în 1979, este încă la fel de proeminent ca oricând, datorită mai multor filme, jocuri video, precum și acum, colaborări de adidași.

Dezvăluit printr-o serie de surse de renume, acest DUNM aduce un omagiu RX-0 Unicorn Gundam, care a fost foarte văzut pentru prima dată în primul episod din Gundam Develop Diver Identificat aici chiar în două coloane, prima pereche se mândrește cu un albastru închis, precum și o paletă de portocală arsă, în timp ce a doua optează pentru un plan roșu puternic, precum și pentru un plan alb, care este cel mai standard dintre cele două.

Imagine prin intermediul Sneakerjamz_new
Transport int’l

Cumpără acum

Ambele perechi sunt umplute pline de referințe la mechas. Cu o construcție premium din piele, sigla RX-0 Unicorn este tipărită de-a lungul călcâiului lateral, în timp ce o placă de sân inspirată de robot înlocuiește perforațiile tradiționale pe care le descoperi de obicei pe toebox. Una dintre cele mai mari diferențe dintre ele poate fi descoperită pe pereții laterali. Aici, puteți schimba Nike Swoosh cu diferite variații Gundam. Puteți adăuga chiar și două, de asemenea, dacă doriți cu adevărat să modificați lucrurile. Ceva fascinant este faptul că, de asemenea, fiecare pereche include o varietate de autocolante, astfel încât să puteți personaliza perechea dvs. în conținutul inimii voastre.

Set să scadă extrem de curând, Gundam X Nike SB Dunk High “RX-0” este produs fani ai gigantului manga. Să înțelegem ce culoare vă simțiți cel mai mult, precum și în știri asociate, Nike SB Dunk High “277” este influențat de Porsche 911 al lui Magnus Walker din 1971!

Imagine cu ajutorul SneakerKnockerzllc
Transport int’l

Cumpără acum

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *