Uncategorized

Prima privire la Pharrell Williams X adidas NMD HU Motivația Pack Special

După ce am observat o scurtă privire a pachetului „Inspirație” luna trecută, acum obținem o primă privire la Pharrell Williams X adidas NMD HU Motivația pachet China exclusiv, precum și te va face ecologic cu invidie.

Pictat într-o culoare forestieră ecologică, acest adidaș este conceput dintr-un primknit întins. Nu se pot observa nuanțe de portocale puternice pe șireturile de frânghie, precum și la talpa de cale, precum și o linie de galben vibrant este prezentă în șosetă, precum și în jurul spatelui pentru un contrast. Personajele chinezești sunt brodate pe cele mai mari pentru acea atmosferă de rasă umană inconfundabilă, precum și mai jos, o talpă intermediară de lungă durată este prezentă pentru un confort suplimentar, precum și un pas mai ușor.

Potrivit Sneaker Insider @yankeekicks, Pharrell Williams X Adidas NMD HU Motivation Pack Special a fost produsă amicii, precum și gospodăria de skateboard P, așa că nu vă așteptați la ofițerul de poliție în curând, cu excepția cazului în care aveți o tonă de conexiuni ca Și buzunare destul de adânci, desigur. În timp ce sunteți aici, consultați piesa noastră despre istoria Pharrell Williams X Adidas Originals NMD HU.

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că veți inspecta cele mai recente la sfârșit. Îmbrăcăminte!

Imagini prin Yankeekicks

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *