Uncategorized

Dovedește mingea este viața cu acest baschet Prada de 660 USD

suntem doar douăzeci de zile până în 2022 și se pare că Prada își are obiectivele să facă titluri. Am văzut deja că eticheta italiană renunță la colaborarea completă Prada X Adidas alături de numirea lui Tom Holland drept cea mai nouă campanie a sa, dar acum brandul își are obiectivele pe lumea baschetului cu această nouă scădere accesorii.

Acest baschet ajunge pe tonul negru semnat al lui Prada cu cusături albe contrastante. În plus, logo -ul triunghiular al semnăturii Prada se află pe una dintre părțile exterioare.

În adevărata modă Prada, această piesă ajunge cu un suport de transport la modă, completat cu un fermoar de argint. Cureaua ajunge într -o nuanță neagră și formează o formă rotundă pentru a garanta că mingea este sigură și sigură. Fabricat din piele de lux de lux, putem garanta că această piesă se va lăuda cu o calitate excepțională.

Având în vedere prețul de vânzare cu amănuntul de 660 USD, am fi foarte uimiți dacă vreun potențial cumpărători aleg să utilizeze acest baschet așa cum se intenționează. În schimb, am presupune că mulți cumpărători vor folosi acest lucru ca afișaj sau piesă de colecție. Dacă doriți să copiați acest baschet Prada, în prezent este disponibil pe site -ul lui Tres Bien. În altă ordine de idei, Patta X Alpha Industries sărbătorește Amsterdam, Londra și Milano cu aceste cele mai noi jachete Ma-1.

Imagine prin Tres Bien

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *