Uncategorized

LeBron X Nike Air Max 95 NRG este inspirat de Lakers

Nu este un secret faptul că adidașul Swoosh preferat de LeBron James este Air Max 95. De fapt, de-a lungul anilor, legendarul jucător de baschet a renunțat la multiple AM95- perechi inspirate, inclusiv LeBron 12 și Nike. Acum, cu Air Max Day 2021 chiar după colț, se pare că are ceva în mânecă sub forma LeBron X Nike Air Max 95 NRG.

Dezvăluit de Sneaker Insider @BighomieKicks80, cea mai nouă abordare a LeBron asupra adidașului proiectat de Sergio Lozano aduce un omagiu la Los Angeles Lakers. Ajungând cu o estetică nepotrivită, pantoful din stânga este vopsit într -o nuanță galbenă strălucitoare, în timp ce cel mai bun ia un ton violet profund. Comprehensive, cum ar fi călcâiul, bulele de aer și ochelarii din țesătură au fost inversate pentru un contrast suplimentar, în timp ce panourile de plasă și căptușeala interioară sunt scufundate în toate negre pentru a menține lucrurile subestimate.

Imagine prin bighomiekicks80

Imagine prin bighomiekicks80
Ambii încălțăminte prezintă logo -ul regelui James pe limbă, iar dedesubt Nike Air Midsoles sunt superioare personalizate care sunt împodobite cu numărul său și o listă lungă de realizări de profesie.

Nu se știe nimic altceva despre LeBron X Nike Air Max 95 NRG în acest moment în timp, dar dacă zvonurile sunt adevărate, atunci ar trebui să ne așteptăm ca acestea să scadă în Air Max Day 2021, care are loc pe 26 martie a acestui an. Spuneți -ne ce credeți despre această colaborare căutată, iar în știri conexe, un alt Coral Studios X Nike Air Max 95 va veni în curând!

Imagine prin bighomiekicks80

Imagine prin bighomiekicks80

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *