Uncategorized

Air Jordan 3 „muselina” este cea mai tare lansare din această săptămână!

Ce mod mai bun pentru a încheia luna decât cu „muselina” Air Jordan 3? Anunțată pentru prima dată la sfârșitul anului trecut, fiecare Sneakerhead a intrat peste acestea de aproximativ patru luni acum, iar pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul lunii martie, se lansează în sfârșit. Privită de numeroși drept cea mai tare lansare din această săptămână, iată tot ce trebuie să știi pentru a face polițist!

Un viitor clasic automat, acest Air Jordan 3 renunță la construcția tipică din piele căzută în favoarea unei pânze de cremă curată, care este ideală pentru lunile de primăvară și vară. Tonurile „Cement Grey” îmbrățișează degetul de la picior și călcâiul, în timp ce un pic de „Universitatea Red” amestecă lucrurile puțin pe setul de jos al ochelarilor.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Legendarul Jumpman împodobește ecusonul limbii și călcâiului, iar mai jos, talpa interioară Nike Air este scufundată în „Sail”, oferindu -i oarecum o atmosferă retro.

Aterizarea în Marea Britanie Pe 31 martie, Nike Air Jordan 3 „Cream Muslin” este un must-have pentru orice colecție. Asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru cea mai bună șansă de a face polițist, iar în știri conexe, înghețata napolitană inspiră Air Jordan 3 „Dark Mocha”!

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *