Uncategorized

Această colaborare Lacoste X Awake NY este un Grand Slam

după ce a făcut valuri în lumea modei anul trecut, Angelo Basque’s Awake NY și -a propus să facă din 2022 un an mare. Pentru a începe lucrurile, brandul din New York a colaborat cu nimeni altul decât Lacoste pentru o serie de articole sportive cu o răsucire casual.

Awake NY X Lacoste prezintă douăsprezece siluete unisex individuale, toate acestea sportive co-branding distincte. Gama include tricouri, șepci, cardigane, pulovere și joggers cu o paletă de culori distinctivă și retro-inspirată. Nuanțele primare de verde profund, albastru și roșu însoțesc adaosuri neutre de alb și negru pentru a crea un amestec eclectic de modele de imprimare blocată de culoare și simplă.

Imagine prin Zhamak Fullad
Piesele standout din colecție includ un tricou negru, albastru, alb și verde și transpirație, ambele cu un logo circular mare pe spate. Logo -ul include renumitul crocodil al Lacoste, precum și un logo imprimat atât de NY, cât și Lacoste.

Imagine prin Zhamak Fullad
În altă parte, vedem un cardigan cu kechen care ajunge completat cu un amestec de tonuri de portocale, alb -negru, cu un finisaj decupat. Colecția Full Lacoste X Awake NY va scădea mâine pe ambele site -uri web ale mărcilor. În altă ordine de idei, Footpatrol X Rimo sărbătorește 20 de ani în joc cu această capsulă de colaborare.

Imagine prin Zhamak Fullad

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *