, cu lansarea de astăzi a Adidas Yeezy îmbunătățește 350 v2 „static”, precum și Adidas Yeezy îmbunătățește 700 v2 „static” chiar după colț, noi ” Acum aruncând o primă privire asupra Adidas Yeezy Îmbunătățește 350 V2 „Black Static”, precum și este la fel de furios pe cât devine!

Fotografii amabilitate de Sneaker Insider @EarlyCop, acest misterios Yeezy prezintă un superior Primeknit înnegrit, cu lovituri de alb. Similar cu Yeezy Îmbunătățește 350 V2 ‘Oreo’, o dungă albă trage pe laterale, cu toate acestea, acest lucru este într-adevăr transparent, lăsându-i pe purtători să-și flexeze șosetele, ca și cum ar fi off-white X Converse Chuck Taylor All Star. Pentru a rotunji totul, șireturile cu frânghii groase legează pantoful împreună, în timp ce o talpă interioară în formă unică stă sub picioare, adăpostind un pat de impuls pentru un confort suplimentar, precum și un pas mai neted.

Indiferent dacă aceasta este doar un fals, un eșantion sau oferta autentică rămâne de văzut, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri despre presupusele Adidas Yeezy îmbunătățesc 350 V2 „Black Static” pe măsură ce se dezvoltă ! În Associated News, Kanye West tocmai a flexat recent Adidas Yeezy Îmbunătățește 700 V2 „Triple Black”!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că inspectați curentul aici!

Imagini cu ajutorul timpului timpuriu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *