Uncategorized

Tyler, designerul X Converse dezvăluie pachetul Golf Le Fleur* „Colorblock”

în urma lansării Golf Le Fleur* X Converse One Star Rainbow – care este încă disponibil apropo – Tyler, designerul a făcut echipă Cu American Sneaker Brand din nou pentru pachetul „Colorblock”. Una dintre cele mai curate colecții ale acestora, având în vedere că au început să colaboreze în 2017, trebuie să le verificați!

Disponibil în două culori distincte, contra prezintă o pappă de pânză albă curată, care sunt contrastate de un loc de garnitură colorat, disponibil în aromele „Racing Red” și „Kelly Green”. Cusăturile complementare lovește motivul de flori de limbă și semnătură, iar pentru a -l rotunji pe toate, o talpă curată de cauciuc alb se așează mai jos pentru cel mai bun echilibru de confort și durabilitate.

Setat să arunce alături de un set de îmbrăcăminte franceză Terry, care este inspirată de Archive Converse Athletic Wear, pachetul Golf Le Fleur* X Converse „Colorblock” va fi lansat pe 3 august, rotunjind vara cu un bang! Spuneți -ne ce pereche veți apuca și nu uitați să o mențineți blocat la singurul vânzător pentru actuala și cea mai mare bârfă de adidași!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *