Uncategorized

Iată cea mai bună șansă de a face față Yeezy Boost 350 V2 Sesame

Sperați cu disperare pentru o victorie pe Yeezy Boost 350 V2 Sesame? Din păcate, nu ești pe cont propriu! Aceasta ar putea fi una dintre cele mai solicitate lansări Yeezy din 2018. Și asta spune că ceva dat cea mai mare încălțăminte din colaborarea Adidas a lui Kanye West a fost rapidă la vânzare.

În timp ce numerele de stoc nu sunt considerate a fi dureroase, cererea pentru acest pantof a scăzut de când imaginile scurse în urmă cu câteva luni. Acum, lansarea online este aproape aici și există o singură întrebare în mintea fiecărui sneakerhead; Va fi un polițist ușor?!

Fără o confirmare exactă a numerelor de stoc, este aproape imposibil de spus. Un lucru este sigur, această lansare este spre deosebire de orice alt Yeezy Boost 350. De ce, întrebați? Sesame va ajunge online la ora 7:00, Marea Britanie – și asta include Adidas UK!

Acestea fiind spuse, veți dori să vă setați alarmele din timp și să fiți gata pentru paginile de checkout înghețate și acea coadă nesfârșită! Sperăm că nu va fi atât de neplăcut și, din fericire, mai mulți stocuri din Marea Britanie sunt așteptate să fie live.

Ca întotdeauna, Adidas UK ar putea fi cea mai bună șansă de a asigura o pereche cu acea coadă începând de la 7 dimineața. Continuați și reîmprospătați până atunci, dar odată plasat în coadă, nu reîmprospătați. Pur și simplu așteptați și faceți rugăciunile voastre către zeii Yeezy!

Pentru mult mai multe link -uri către stocuri online pentru Yeezy Boost 350 V2 susan, păstrați -l blocat la @thesolesupplier.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *