Uncategorized

Disponibil acum: Nikelab M2K Tekno se lansează în cele din urmă la Nike UK

, în ciuda faptului că a fost scurs în urmă cu aproape șase luni, nu până acum puteți în cele din urmă polițist din colecția Nikelab M2K Tekno.

La fel ca orice, din offshoot-ul ultra-premium al lui Nike, aceasta este o gamă care se mândrește cu cel mai bine în materiale, împreună cu un colourway exclusiv. În timp ce acestea se credea că vor ajunge mult mai devreme decât acum, se pare că Nike a împins eliberarea înapoi pentru a coincide cu ofertele lor de la începutul anului 2019. Pentru aceia dintre voi care vă așteaptă, această răbdare este în sfârșit răsplătită!

Toate cele trei culori au aterizat cu ajutorul Nike Marea Britanie de la „atmosfera gri” suprimată până la „lenjerie” pregătită de iarnă și „sequoia”. Spre deosebire de M2K Tekno-ul cu eliberare generală, această gamă Nikelab prezintă în piele de căprioară ultra-moale, cu o căptușeală interioară din fleece catifelată. Desigur, este acea talpă supradimensionată care fură spectacolul. Această caracteristică în tendință face ca Tekno să fie unul dintre cei mai buni antrenori de Ziua Chunky pe drum!

Pune -ți mâna pe Nikelab M2K Tekno, care este disponibil în prezent pentru 114 GBP la Nike UK! În caz contrar, aruncați o privire la mult mai multe dintre lansările actuale Nike aici.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *