Uncategorized

Nu ratați cele mai mari 5 reporniri din Jordan 1 din această săptămână!

Toți adepții fideli ai @TheSoleStocks, fără îndoială, vor fi familiarizați cu cele mai mari lansări din această săptămână. Au fost o altă agitat câteva zile făcute și mai interesante de unele reîncărcări uluitoare. Aceasta include unele dintre cele mai căutate din acest an Jordan 1s. Aici aruncăm o privire la cele de mai jos, fiecare pereche a fost reîncărcată prin intermediul unui mare retailer din Marea Britanie!

Jordan 1 Defiant | Restaurați la Foot Locker Marea Britanie

Couture Fashion inspiră acest Jordan 1 unic – primul de acest fel care a prezentat o dungă roșie îmbrăcată în partea superioară. Este greu de crezut că dimensiunile încă stau în urma unei reîncărcări majore prin intermediul lui Sot Locker!

Jordan 1 degetul negru scăzut | Restaurați la Nike UK

Revigarea din acest an a Iordaniei 1 a văzut deja o multitudine de exclusivități în direct. Probabil cel mai popular dintre pachet a fost acest colourway OG, o combinație izbitoare de roșu și negru. Dacă aveți nevoie de mai multe motive pentru a face față, acestea sunt acum disponibile cu 20% reducere la Nike folosind Code May2019.

Jordan 1 Mid Hyper Pink | Restaurați la FootAsylum

Rapid să zbori de pe rafturi când a fost lansat pentru prima dată luna trecută, mulți dintre voi au fost lăsați să traieze pe listele eBay. Din fericire, acestea sunt acum din nou în stoc, deși dimensiunile sunt scăzute!

Jordan 1 Mid White Gym Red | Restaurați la FootAsylum

O altă întoarcere pentru un clasic OG, această siluetă Jumpman are un articol colecționar scris peste tot. Chiar dacă nu sunteți bine familiarizați cu moștenirea Jordan, trebuie să vă placă tema simplă de blocare a culorilor acestei perechi. O dimensiune generoasă rulată este din nou la Fotasylum.

Jordan 1 Tint Crimson | Restaurați la Foot Locker Marea Britanie

Dacă la început nu reușești, porniți aceste notificări pentru @thesolerestocks !! Iată un pantof care s-a vândut instantaneu, totuși, mai multe reporniri mari continuă să lovească comercianții din Marea Britanie. Cel mai recent a aterizat doar la Foot Locker, dar nu va fi în jur de mult timp!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *