din New York, precum și consorțiul Adidas se reunesc atunci când este din nou pentru un Nizza, inspirat de club. O siluetă care și-a făcut debutul la instanță în 1975, este epitomul de reducere, precum și subestimat, precum și este cu siguranță un ofițer de poliție pentru rotația dvs. de adidași de vară!

Bazându-se pe o pânză albă ultra curată total cu tălpi complementare, un plasture de Alife izbitor lovește laturile laterale, cu un co-branding suplimentar lovind limbile, precum și „© 2019”; text pe caseta de la picioare.

Toate acestea sunt grozave, cu toate acestea, punctul culminant este, fără îndoială, benzile de încheieturi cu nuanțe care sunt tipărite cu logo-ul retailerului din NYC, precum și „o metodă de viață”; slogan. Acestea se înfășoară în jurul zonei gleznei pantofilor pot fi, de asemenea, folosite în jurul încheieturilor, dacă asta vrei să faci.

Setat să scadă pe magazinul web al lui Alife pe 2 mai, Alife X Adidas Consortium Nizza Hi va primi o versiune mai mare pe 11 mai. Să înțelegem dacă veți apuca o pereche pentru colecția dvs., precum și în timp ce sunteți aici, asigurați -vă că aruncați o privire la gama completă de adidași Adidas!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *