Uncategorized

Adidas X Gucci tachinează o viitoare colaborare

, în timp ce lumea modei a fost atât de absolvită cu ideea viitoarei Adidas X Fear of God Gama, s -ar părea că Adidas a lucrat ore suplimentare în culise pentru a ne aduce următoarea colaborare . În mod nesemnificativ, Adidas a tweetat mai devreme cu toate semnele care indică o colaborare între duo.

Cu doar câteva minute în urmă, Adidas a postat o imagine a unui logo de colaborare într -o nuanță galbenă și maronie, care poartă simpla titlu „#NewProfilepic”. Desigur, acest lucru a trimis deja fanii ambelor mărci într -o spirală întrebându -se exact ce va deține această colaborare.

Minute în urma tweet -ului, Gucci a dezvăluit mai multe aspecte pentru viitoarea colaborare la rafinajul său spectacol de modă Gucci. Semnăturile co-marca din ambele părți lucrează împreună la unison pentru a forma o varietate de stiluri de înaltă modă, atât cu îmbrăcăminte pentru bărbați, cât și cu îmbrăcăminte pentru femei. Piesele se uită, de asemenea, să fuzioneze motivele de semnătură de la ambele mărci, deoarece modelul de monogramă al lui Gucci face o apariție alături de semnătura Adidas, trei dungi.

Adidas nu a fost străin să lucreze cu mărci de înaltă modă în trecut și chiar în ultima lună, am văzut o colaborare cu Prada.

Fără alte detalii disponibile, asigurați -vă că îl mențineți blocat chiar aici, la singurul furnizor pentru toate cele mai recente actualizări în ceea ce privește această dezvoltare Adidas X Gucci News! În știri similare, Yeezy 450 suprafețe într -o culoare gri curată.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *