Ronnie Fieg și producția colaborativă a New Balance a avut cu siguranță o alergare puternică în 2021 și se pare că 2022 nu va fi diferit, deoarece duo -ul Power continuă până la Descoperiți unele dintre cele mai râvnite oferte pe care le -am văzut până în prezent, cum ar fi „Daytona” 990v3 și acum Kith X New Balance 990V1 „Rose Dusty”. Avem primul nostru aspect chiar aici, așa că citiți mai departe pentru a afla mai multe!

Pentru fanii fideli ai FIEG și pentru stilul său de viață de renume mondial și de amprentă de modă, aceste „Rose Dusty Rose” 990v1 arată destul de familiar, deoarece aranjamentul de culori gata de primăvară și vară a împodobit deja 990v2 în 2020.

fals

Gradientul roz pastel acoperă marea majoritate a superiorului de căprioară și plasă, cu accente gri deschis prin intermediul profilului n logo-uri și a clipurilor de călcâie gri închis-care oferă un echilibru contrastant cu perechea. Ansamblul foarte așteptat este completat cu etichete de limbă „KXTH” și cu o pungă de praf însoțitoare.

Se pare că Kith X New Balance 990v1 „Dusty Rose” scade ca parte a colecției a 10-a aniversare a lui Kith, așa că asigurați-vă că o păstrați blocată chiar aici, la singurul furnizor, dacă nu doriți să pierdeți cel mai recent New Balance picături. În știri conexe, alte concepte x New Balance 57/40 este pe drum.

Imagine prin Aulakzzz
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Aulakzzz
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *