la începutul acestei luni, am raportat că o creștere de 350 V2 “Zebra” a fost aranjată pentru această vară. În timp ce acest lucru este încă 100% să se întâmple, un pic mai multe informații de repopulare tocmai au apărut pe care ar trebui să înțelegeți cel mai probabil. Unul dintre cele mai proeminente Yeezys a făcut vreodată, snenakele au plătit peste 1.500 de lire sterline pentru o pereche atunci când au debutat în 2017.

Cu o construcție completă Primeknit, “Zebra” își primește numele de la striparea neagră care se desfășoară peste frumoasa superioară albă. Spre deosebire de contemporan Yeezy Creșteți 350 de ani cu potrivirea lor împreună părțile care alunecă peste partea laterală, aceasta este împodobită cu textul “Sply-350” în roșu. Nimeni nu este complet sigur ce înseamnă asta, totuși cea mai bună ipoteză este “Saint Pablo vă place” sau pur și simplu, “aprovizionare”.

Imagine prin Adidas.
Mutarea în jos, veți fi furnizați cu un strat de tăiere curat, care este infuzat cu Adidas Creșterea tehnologiei pentru confort, precum și amortizoare care sunt de pe grafice. Pentru a roti totul, o filă de tragere conferă călcâiul, total cu o singură cusătură neagră care rulează orizontal.

? Yeezy 350 V2 “Zebra” Informații de repopulare? pic.twitter.com/7end7s00ca.
– Py_rates ™ (@Py_rates) 29 aprilie, 2020

Acum, pentru această informație importantă de repopulare. Potrivit insiderilor de sneaker de încredere @Py_rates, Adidas Yeezy crește 350 V2 “Zebra” va fi re-eliberare numai în Asia, precum și Australia, deci pentru cei din American, Europa sau oriunde altundeva care doresc o pereche, prea mult Telefonul mai bun Apelați acum dopul cel mai bine. Doar 75.000 vor fi oferite pe aceste două continente gagantuan, așa că va fi un ofițer de poliție destul de dificil când apar pe 27 iunie.

Să înțelegem dacă veți încerca încă o pereche în această vară, precum și în timp ce sunteți aici, patru lansări Yeezy, precum și repetări au fost verificate pentru 2020 mai!

Imagine prin Adidas.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *