Uncategorized

Nu ratați Air Jordan 1 Vintage High OG “Japan Neutral Grey”!

Legendarul Air Jordan 1 Vintage High OG “Japan Neutral Grey” este în sfârșit aici! Unul dintre cele mai renumite colorate AJ1 din istorie, această pereche premium și-a făcut debutul în toată metoda în 2001, ca parte a liniei Co.JP-exclusive din Japonia. Acum, după două decenii, în sfârșit, va scădea la nivel mondial la 8 dimineața, pe 13 august. A afirma că suntem dincolo de hyped este o mare subestimare în sine!

Imagine prin Nike
Întoarcerea complet în tonuri gri curate, baza este confecționată dintr -o piele gri netedă, în timp ce panourile argintii strălucitoare își fac metoda peste cutia de la picioare, gleznă, călcâie, precum și Nike Swoosh pentru o estetică despre care Sneakerheads încă mai vorbesc de 19 ani mai târziu .

Sub Air Jordan 1, veți descoperi o talpă aeriană de aer confortabilă în alb. Pentru a încheia totul, o caracteristică decupată pentru motivul de baschet cu aripi semnate, rămânând fidel stilului OG pe care toți îl înțelegem, precum și iubirea.

Imagine prin Nike
Ce nu trebuie să -i placă despre Nike Air Jordan 1 vintage High Co.JP „Neutral Grey”? Unul dintre cei mai mari adidași Michael Jordan X Nike din generația noastră, asigurați -vă că vă conformați cu @TheSolesupplier, precum și @TheSoleStocks pe Twitter pentru cea mai bună posibilitate de a polițist! Să înțelegem dacă veți merge pentru acestea, precum și în știri asociate, iată când puteți ofițer de poliție Air Jordan 1 Vintage High OG “Midnight Navy”!

Imagine prin Nike

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *