Uncategorized

De ce Ocean Bliss Air Max 270 este o vară necesară

Air Max 270 face un debut extrem de așteptat vineri, 2 martie, în trei minunate culori speciale pentru femei, de la negru curat, precum și alb, până la măsline neutre și neutre la fel de plin de albastru deschis.

Favoritul nostru personal, poreclit „Ocean Bliss”, apare în culori albastre pastelate cu tendințe, contrastate de dungi îndrăznețe de negru, precum și o declarație unitate de bule de aer vapormax roz roz.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun adidaș gata de vară, Air Max 270 va regim cu siguranță suprem.

Prezentând un nou neopren perforat ușor, AM 270 asigură un confort respirabil crucial pentru lunile mai calde, precum și ia note cruciale din tendința de pantofi chunky a SS18.

Atenția de atenție, precum și de neegalat, stilul lui Nike s-a asigurat că stilul de semnătură al Air Max 270 va fi observat de la kilometri în jur, datorită notoriului său unitate de aer vizibilă de 270 de grade.

Air Max 270 este certificat unic, marcat cu o marcă specială în relief în limbă, precum și un fermecător minuscul swoosh ștampilat pe peretele lateral al siluetei.

Fii influențat de acest colorat de „Ocean Bliss” al acestui adidași, precum și de perechea dvs. de 270 de ani cu fuste plisate ondulate, precum și o injecție de denim vintage pentru un aspect grav de primăvară/vară.

Este timpul să vă lăsați picioarele să vorbească, precum și să vă pregătiți pentru a vă satisface noua accesoriu pentru declarații.

Asigurați-vă că inspectați listarea noastră completă a stocurilor Air Max 270 „Ocean Bliss” chiar aici, înaintea datei importante de lansare pentru a vă spori posibilitatea de a vă pune mâna pe o pereche.

Ai câteva vești excelente? Trimiteți -ne un e -mail direct la newsbox@thesolesupplier.co.uk pentru a vă prezenta posibilitatea.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *