Nu există nicio îndoială în mintea nimănui că Air Jordan 4 „Taupe Haze” este unul dintre cele mai tari culori pentru a grata silueta de baschet din 1989. Având o asemănare izbitoare cu Versiunea Friends and Family a Travis Scott X Air Jordan 4 „Cactus Jack” din 2018, se lansează în sfârșit în acest weekend pe 27 februarie!

Drumată în piele netedă cu unt, „Taupe Haze” este vopsită într -o frumoasă paletă maro, cu accente negre furtunoase, pentru doar cea mai bună cantitate de contrast. Netting -ul clasic lovește părțile laterale și mediale, în timp ce partea din spate este împodobită cu fila Air Jordan 4 Pull, supradimensionată, pe care o cunoaștem și o iubim cu toții.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Mai jos, veți găsi o talpă intermediară a aerului alb Nike, pentru o cantitate nebună de confort oriunde mergeți, iar un alt aspect de design care este cu siguranță demn de menționat este adăugarea de „infraroșu 23” în spatele limbii și peste talpă. În timp ce nu veți putea vedea această umbră în timp ce purtați acestea, acest tip de atenție la detalii este exact ceea ce ați aștepta de la Jordan Brand.

Așa cum am discutat anterior, Nike Air Jordan 4 „Taupe Haze” va ateriza în acest weekend pe 27 februarie. Încheierea sezonului sezonului de iarnă cu un bang, asigurați -vă că îl mențineți blocat la unicul furnizor pentru cea mai bună șansă de a face polițist! Spuneți-ne dacă veți adăuga acestea la rotația dvs. și, în timp ce sunteți aici, la fel de bine puteți să vă aruncați prima privire asupra off-white x air jordan 4 „albastru militar”!

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *