Uncategorized

Footpatrol X Rimo sărbătorește 20 de ani în joc cu această capsulă de colaborare

Când vă gândiți la comunitatea de adidași din Londra, este greu să nu vă gândiți la Footpatrol. Din 2002, Footpatrol ne -a furnizat unele dintre cele mai frumoase adidași, îmbrăcăminte și accesorii pentru a ne păstra și ne simțim cel mai proaspăt de -a lungul anilor. Pentru a comemora 20 de ani în joc, Footpatrol a făcut echipă cu designerul grafic născut Tokyo Rimo pentru a produce o selecție de aspect de îmbrăcăminte stradală.

Imagine prin FootPatrol
Această colecție inspirată de aniversare prezintă atât glugă, cât și tricouri, care ajung completate cu o serie de grafice și logo-uri jucăușe. Semnăturile familiare și iconice, cum ar fi masca de gaz Footpatrol, sunt lucrate în completări grafice în stil „20”. În plus, alte modele prezintă impresia unui artist atât despre magazinele din Londra cât și din Paris.

Imagine prin FootPatrol
Având în vedere că o parte a ființei Footpatrol este, în mod inerent, pariziană, această gamă oferă o variantă de nuanțe roșii și albastre pentru a simboliza unitatea împărtășită între ambele locații ale Footpatrol. Un tricou special numit în mod adecvat tee-ul „Unity” prezintă două figuri colorate roșii și albastre care purtau gaze și tremurau mâinile.

Pentru a fi cu șansa de a copia această capsulă cu ediție limitată, asigurați-vă că vă îndreptați către site-ul FootPatrol pentru a vă înregistra! În altă ordine de idei, este o colaborare supremă X Burberry în lucrări?

Imagine prin FootPatrol

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *