Uncategorized

Air Jordan 1 Zoom CMFT “Piatra fosilă” ajunge cu o configurație prietenoasă cu primăvara

Air Jordan 1 a înregistrat nenumărate modificări de la debutul său din 1985. Versiunea Zoom CMFT, în special, este una dintre variațiile AJ1 pe care Nike și Jordan Brand se concentrează mai mult în acest an. Aici aruncăm o privire timpurie la Air Jordan 1 Zoom CMFT „Piatră fosilă”, așa că citiți mai departe pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale de excepție.

Acest AJ1 Zoom CMFT este spre deosebire de redările sale din trecut pe care le-am văzut, în special vorbind despre „Crater Purple” care oferă o culoare cu temă colegială sau „Clubul de mic dejun” care prezintă o ținută monocromatică.

Imagine prin Chickenwop_
Transport int’l

Cumpără acum

Imagine prin Chickenwop_
Transport int’l

Cumpără acum

Această pereche introduce un profil înalt, îmbrăcat în straturi de pânză, care vede o configurație prietenoasă cu primăvara de diferite nuanțe de roz și bej. Detaliile contrastante trec prin logo-urile Swoosh decupate de pe pereții laterali, șiret, aripi de insemne pe gulere și căptușeala de spumă interioară de culoare violet. Completarea acestui Air Jordan 1 High orientat către confort este o talpă intermediară cu spumă de crater, care oferă confort și amortizare pentru toată ziua.

Ce părere aveți despre Air Jordan 1 Zoom CMFT „Piatră fosilă”? Asigurați -vă că rămâneți blocat chiar aici la singurul furnizor pentru a fi notificat cu privire la toate cele mai recente versiuni Nike. În știri conexe, Air Jordan 1 High „Chicago Reimagined” are acum o dată de lansare zvonită.

Imagine prin Chickenwop_
Transport int’l

Cumpără acum

Imagine prin Chickenwop_
Transport int’l

Cumpără acum

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *