Uncategorized

Yeezy Implow 350 V2 „Natural” este cea mai populară lansare din acest weekend

din această lună a fost absolut scandalos pentru picăturile de adidași, precum și în acest weekend viitor nu este cu siguranță diferit, deoarece salutăm lansarea lui Yeezy Implou 350 V2 „Natural”. În timp ce poate părea ca un trilion de alte culori Yeezy de la distanță, la inspecție suplimentară veți descoperi că există mult mai mult decât să satisfacă ochiul.

Crațată dintr -o cremă ușoară Primeknit, culorile galbene moi funcționează pe tot parcursul pentru cea mai bună cantitate de contrast. O singură potrivire cu dungi se împletește pe panoul lateral lateral, în timp ce șireturile de frânghie se leagă de orice. Desigur, nu puteți vorbi despre „natural” fără a discuta despre Adidas îmbunătățiți talpa interioară sub care este, de asemenea, nuanțată pe un ton pastel.

Imagine cu ajutorul lui Yeezymic

Imagine cu ajutorul lui Yeezymic
Așa cum am subliniat anterior, acest 350 V2 are o tehnică în sus, prin faptul că partea superioară este într -adevăr infuzată cu 3m. În timp ce coloanele anterioare au scăzut împreună cu mult mai restrânse variante „RF”, acest lucru reflectă în idealul propriu, făcând totul mult mai special.

Set să scadă în acest weekend pe 24 octombrie, asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor dacă doriți ca Adidas Yeezy să îmbunătățească 350 V2 „Natural” în sezonul de colectare! Să înțelegem ce credeți despre acest colorat curat, precum și în știrile asociate, Yeezy Implow 350 V2 Spring 2021 a fost dezvăluită!

Imagine cu ajutorul lui Yeezymic

Imagine cu ajutorul lui Yeezymic

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *