category

Ajutați furnizorul unic să strângă fonduri pentru sănătatea și sănătatea bărbaților în acest Movember!

Pe măsură ce vechea afirmație merge, „Sănătatea este bogăție”, precum și dacă aceasta este fizică, mentală sau emoțională, este o afirmație pe care o întruchipa chiar aici la singurul furnizor. În această lună ne ocupăm de dificultatea Movember, precum și creșterea fondurilor pentru toți tații, frații, fiii, precum și amicii din viața noastră, deoarece, indiferent dacă ne place sau nu, sănătatea și sănătatea bărbaților se află într -o criză.

În medie, 1 din 8 tip va experimenta la anxietate serioasă la un moment dat în viața lor, precum și 1 din 5 vor experimenta anxietate. În plus, 60 de tipuri din întreaga lume își vor lua viața în fiecare oră, precum și lucrurile pur și simplu nu pot continua în acest fel.

În timp ce sănătatea mintală și starea de bine sunt de cea mai mare importanță, nu putem să ne amintim nici despre sănătatea fizică și sănătatea. 1 din 8 tip va fi diagnosticat cu cancer de prostată în viața lor, precum și așa cum este, cancerul testicular este cel mai tipic cancer la tipul sub 40 de ani.

Contribuind la eforturile noastre de mișcare, ne puteți ajuta în lupta noastră pentru a sprijini sănătatea și sănătatea fizică a bărbaților, precum și sănătatea fizică pe tot parcursul anului. În încercarea de a sensibiliza, ne aruncăm ras -urile în această lună, precum și folosim „Staches -ul nostru cu mândrie! Așadar, dacă puteți dona 1 GBP sau 100 de lire sterline, este binevenit, deoarece la sfârșitul zilei, nu este vorba despre noi, este vorba despre bărbați.

Imagine prin singurul furnizor

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *