Uncategorized

Air Jordan 4 „Canyon Purple” și „Olive Canvas” scad în august

dacă credeți că 2021 a fost uriaș pentru Air Jordan 4 așteptați până când auziți ce este în magazin anul acesta. Cu multe parteneriate calde ridicate în lucrări, aruncăm acum o privire asupra a două culori de ediție specială care se așteaptă să scadă cândva în această vară.

Informații, precum și imagini cu amabilitatea Sneaker Insider @ZSNeakerHeadz, AJ4 va fi introdusă în „Canyon Purple”, precum și „Olive Canvas” în 2022. Prima pereche se mândrește tonuri. Culorile ecologice Minty contrastează cu pantoful, în timp ce un pic de contracție pete apare pe talpa interioară pentru o adâncime suplimentară. Cel de -al doilea, pe de altă parte, schimbă partea superioară a pielii normale cu o pânză ușoară care ne oferă câteva vibrații severe ale lui Travis Scott. Șectele roșii puternice se leagă de orice, însă presupunem că vor include, de asemenea, o pereche de bază albă în cutie.

Imagine cu ajutorul ZSNeakerHeadz
Transport int’l

Vezi mai mult

Ambele J4S funcționează Jumpman Branding pe limbă, precum și călcâie, în timp ce o talpă intermediară Nike Air se așază mai jos pentru o cantitate scandaloasă de confort atât pe cât și în afara terenului.

Dacă doriți oricare dintre aceste culori în rotație mai târziu în acest an, atunci aveți nevoie să ascultați. Nike Air Jordan 4 WMN -urile „Canyon Purple” este de așteptat să scadă pe 25 august, precum și va fi o eliberare specială pentru femei, în timp ce Nike Air Jordan 4 SE „Olive Canvas” introduce două zile mai târziu pe 27 august. Să înțelegem ce culoare vă simțiți cel mai mult, precum și în timp ce sunteți aici, este posibil să vă apropiați și de Air Jordan 4 „Zen Master”!

Imagine cu ajutorul ZSNeakerHeadz
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *