Obțineți confortabil în acest sezon cu Yeezy Slide “Core” și Yeezy Slide “Soma”! Mai întâi au dezvăluit toată metoda în luna mai, au plecat cu un makeover extrem de subtil, dar asta nu a modificat cât de mult ne place. Prezentând mâine pe 4 septembrie, la 7 dimineața, direct de Adidas UK, cu siguranță nu doriți să pierdeți acestea!

Când diapozitivul a fost dezvăluit pentru prima dată cu ani în urmă, au fost sincer fundul multor glume pentru Sneakerheads. Păstrând acest lucru, acum, când oamenii au avut șansa să -i vadă personal și să le poarte de fapt, sunt câteva dintre cele mai confortabile Yeezys făcute vreodată. Pictat într -un duo de nuanțe pământești, nu veți găsi alte detalii aici, în afară de logo -ul „Adidas” extrem de subtil, în picioare.

Imagine prin adidas
Craft dintr -o placă ciudată de spumă Eva, talpa prezintă o tracțiune mare pentru o tracțiune durabilă cu fiecare pas. Acest design dintr-o singură piesă este la fel de curat pe cât devine și, în ceea ce privește diapozitivele, sunt într-o clasă proprie.

Renunțând mâine pe 4 septembrie, la ora 7:00 de Adidas UK, asigurați -vă că îl păstrați blocat la @theSolesupplier și @TheSoleStocks peste Twitter pentru cea mai bună șansă de a face față diapozitivului Adidas Yeezy “Core” și Adidas Yeezy Slide “SOOT”! Să înțelegem ce colourway veți merge și, în știri asociate, Kanye West vrea ca Adidas să -l lase să poarte Air Jordans!

Imagine prin adidas

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *