Am văzut pentru prima dată imagini cu conceptele X Nike Air Max 1 „Vineri” în ianuarie, când a fost dezvăluită ca parte a „Mellow” mai larg Colecție, și acum se pare că ne apropiem de o dată de lansare. Ca parte a celei de-a 35-a sărbători aniversări pentru AM1, aceste perechi sunt ediție specială și sunt absolut pline de caracteristici premium pe care colecționarii dintre noi le privesc deja.

Când a fost întrebat despre colaborare, Deon Point (Concepts Creative Director) a declarat „Nike a fost un partener incredibil pentru concepte. Împreună, palmaresul nostru de colaborare vorbește de la sine și am luat o decizie de a lucra la Air Max 1, un favorit personal. Am vrut să onorăm pe deplin spiritul ireverent al lui Nike de la originile sale din anii ’60 până astăzi. ”

Concepte X Nike Air Max 1 Mellow
TBCGET notificat când acest produs scade

Anunta-ma

Disponibil la revânzători

Imagine prin intermediul conceptsconcepturilor x nike air max 1 “vineri”

Transport int’l

Vezi mai mult

Adidașul în sine săpă în cultura și stilul de la sfârșitul anilor 1960 și mult mai precis festivalurile de muzică din acea epocă. Gândiți -vă semne de pace, parkas M65 și putere de flori. Adidașii sunt amenajați cu o mulțime de suplimente de ediție limitată, inclusiv o etichetă în formă de chitară, șireturi suplimentare, ambalaje de ediție specială și chiar logo-uri SWOOSH în formă de flori. Rotunjite cu o talpă interioară pătată, acestea sunt o mulțime de cele mai interesante AM1 pe care le -am văzut de mult timp!

Dacă doriți să ridicați conceptele X Nike AM1 „Friday” de la Mellow Pack, atunci sunt pregătiți să se lanseze exclusiv prin intermediul conceptelor din 5 martie, cu o lansare globală mai largă la Select Comercianți care se așteaptă să fie anunțați curând. Asigurați-vă că îl păstrați ideal blocat aici la singurul furnizor pentru tot curentul și în timp ce sunteți aici, consultați Nike Air Max 1 PRM „Wabi-Sabi”!

Imagine prin intermediul conceptsconcepturilor x nike air max 1 “vineri”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin intermediul conceptsconcepturilor x nike air max 1 “vineri”

Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *