dacă căutați un pantof accidentat care vă va trece prin lunile de toamnă și iarnă fără cârlig, atunci nu căutați mai departe decât Nike TN Air Max Plus ‘Cool Grey’! Fabricat pentru sălbăticia urbană, apucați o pereche chiar acum, în timp ce dimensiunea dvs. este încă în stoc!

Pictat într -o schemă de culori gri închis, cu accente „roșu” de la universitate, „gri cool” este confecționat din plasă, piele și textile, care se reunesc pentru a forma un pantof care este optim pentru orice condiție. În păstrarea designului său de la sfârșitul anilor ’90, un sistem de cușă neted se înfășoară în jurul superiorului pentru un plus de sprijin și stabilitate, în timp ce atingerile de „volt” adaugă un pop electrizant de culoare care este sigur că va întoarce capetele.

Mai jos, o talpă aeriană în plus ajustată este prezentă pentru o cantitate extremă de confort și amortizare. Aceasta este căptușită cu o talpă de cauciuc negru pentru o tracțiune durabilă cu fiecare pas.

Disponibil acum de la Foot Locker UK, Nike TN Air Max Plus „Cool Grey” nu trebuie ratat! De asemenea, disponibil într -o schemă „Racer Blue”, asigurați -vă că o verificați și ea înainte de a face polițist!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *