în ultimele luni ne -am apropiat de “Baroque Brown” și “Grâu”, iar acum pentru prima dată , Aruncăm o primă privire asupra viitoarei Travis Scott X Nike Air Max 1 „Cave Stone” și este probabil cea mai purtabilă culoare a colaborării noastre din Five-Shoe.

Dezvăluit de Sneaker Insider @jfgrails, „Piatra de peșteră” a fost scursă pentru prima dată până în aprilie, dar nu am mai văzut niciodată pantoful în sine. Cu o construcție ultra premium care combină plasă balistică, piele premium și piele de căprioară suplă, acest Air Max 1 este vopsit în tonuri subestimate de gri deschis și de un ou de rață pentru o estetică care este ideală pentru lunile mai reci înainte.

Un swoosh înfipt se trage pe peretele lateral lateral, ca un tip ca Travis Scott X Air Jordan 1 înalt „Dark Mocha” din 2019, în timp ce panglici modelate se înfășoară în jurul ochelarilor de sus și a călcâiului, acționând și ca o filă de tragere convenabilă în jurul spatelui.

Schimbându -vă atenția mai jos, talpa intermediară Nike Air a fost scufundată într -un machiaj “off noir” furios, completat cu un ourtbubble blocat, care a fost de fapt destul de controversat. Pentru a încheia totul, un nou brand „Cactus Jack” poate fi găsit pe limbă și talpă, finalizând designul.

Credem că Travis Scott X Nike Air Max 1 „Piatră de peșteră” este cel mai bun dintre buchet de până acum, dar sunteți de acord? așteptat să aterizeze cândva la sfârșitul anului, asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru cea mai bună șansă de a face polițist, iar în timp ce sunteți aici, puteți să vă aruncați prima privire la următorul Travis Scott X Air Jordan 6 “Cactus Jack”!

Imagine prin py_rates
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *