category

Imaginile oficiale ale Nike Air Fitness Instructor 1 „Light Smoke Grey” și „Dark Smoke Grey” sunt online

Este posibil să pară extrem de bine că jocul de adidași este suprasaturat astăzi cu culorul nelimitat al Nike Dunks. Cu toate acestea, The Beaverton Sportswear uriaș are mult mai multe de oferit, inclusiv revenirea Nike Air Fitness Instructor 1 din 1987. Pentru revenirea sa, silueta va purta un upgrade în stil utilitar, intitulat Nike Air Fitness Instructor 1 Utility, Este sigur că va întoarce capetele

Pantofii tradiționali de antrenament încrucișat vor oferi două culori: primul din „Light Smoke Grey” cu atingeri de „Honey Dew”, precum și „Grey de particule”, precum și cel din urmă în „Dark Smoke Grey” accentuat cu „Negru”, „Gri de fier”, precum și „Off Noir”.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Profilul gata de traseu are un superior balistic țesut cu ochiuri balistice, susținut de materiale rezistente, precum și accente reflectorizante de 3M. Aspectele de remarcat ale Air Fitness Instructor 1 nu sunt doar seria sa de unelte grele, dar, de asemenea, Velcro Strap Foot-ul care oferă securitate suplimentară. Ambele redări sunt totale cu un sistem de talpă intermediară infuzat cu aer, precum și de călcare a cauciucului.

Vei copia Nike Air Fitness Instructor 1 „Light Smoke Grey”, precum și „gri de fum închis”? Asigurați -vă că vă inspectați chiar aici la singurul furnizor pentru cele mai recente picături Nike. În știri asociate, Nike Air Fitness Instructor SC High este un masterclass în structuri, precum și materiale.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *