Uncategorized

Cele 10 cele mai tari lansări de adidași din septembrie 2019

, în timp ce septembrie a fost cu siguranță una dintre cele mai reci luni ale anului, a fost, de asemenea, unul dintre cele mai tari când a fost vizat de lansare de adidași. Umplută până la capăt cu unele dintre cele mai exagerate colaborări de la Chitose Abe, Kanye West și Pharrell Williams, pentru a numi câteva, au existat și o grămadă de versiuni generale de căldură mare!

Toate acestea au făcut ca alegerea celor zece cele mai tari lansări de adidași din lună, deosebit de dificile, dar am perseverat și am trecut prin ea! Dacă ați ratat oricare dintre acestea, asigurați -vă că urmați @TheSoleStocks pe Twitter pentru cele mai recente și mai mari reporniri de antrenor!

Imagine prin Kickwhoshow
YEEZY 700 V2 „INERTIA”

Kanye West este un maestru al reinvenției și exact asta a făcut pentru Yeezy 700 V2 „inerția”. Lansat în primul weekend al lunii pe 7 septembrie, acest încălțăminte revizuiește culoarea OG „INERTIA” din martie, dar îi oferă câteva modificări premium aici și acolo, inclusiv un material reflectorizant 3M și un design reelaborat. Dacă nu le -ați copiat, atunci ați ratat sincer.

Imagine prin ThehypeCollectorc
Pharrell Williams x adidas nmd hu fericit „negru”

Skateboard P a revenit cu un bang pe 12 septembrie cu Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Happy ‘Black’. Doar unul dintre cele patru culori sălbatic populare care s -au vândut într -o clipă, acest pantof marchează primul pantof de curse uman care a prezentat o creștere a zonei intermediare, în afară de colab Hyper Limited N.E.R.D. Toate acestea, împerecheate cu o talpă distinctă de gumă, face ca acesta să fie unul dintre cei mai buni pantofi ai anului.

Imagine până la capăt. Îmbrăcăminte
Sacai x Nike Ldwaffle „Pine Green”

Nu putem vorbi despre cele mai tari lansări ale lunii fără a menționa Sacai X Nike Ldwaffle „Pine Green”. Un pantof care a renunțat în cele din urmă pe 12 septembrie, după mai multe întârzieri devastatoare, cu siguranță aceasta nu este primul colab Swoosh al lui Chitose Abe, dar este cu siguranță unul dintre cele mai bune. Luând deconstrucție la un alt nivel, dacă ai un W pe acestea, ai câștigat destul de mult jackpot -ul, deoarece sunt extrem de limitate și incredibil de exagerate.

Imagine prin Nike
Skepta X Nike Shox Tl „Bloody Chrome”

Călătorind pe valul shox care a luat jocul de furtună, britanicul MC a revenit pentru Skepta X Nike Shox TL „Bloody Chrome” pe 12 septembrie. Servind ca patru colaborare a acestora de la foarte căutată AM97 din 2017, este pictată într -o nuanță neagră furioasă, cu accente roșii izbitoare, făcând drum spre faimoasa talpă a mijlociu Shox. O atingere de crom face, de asemenea, o apariție pe Swoosh.

Imagine prin Nike
Nikeâ adaptează Huarache „alb”

Swoosh a luat lumea complet de furtună când a renunțat la Nike Adapt Huarache „White” pe 17 septembrie. Un adidaș cu adevărat futurist, cu un design remarcabil de pornit, este cel mai recent adidaș care folosește tehnologia Fitadapt de la Beaverton Brand, care poate fi controlată pe pantoful în sine sau printr-o aplicație smartphone sau smartwatch. Viitorul a sosit.

Imagine prin animale
Yeezy crește 350 v2 „alb de cloud”

După câteva luni de așteptare, Yeezy a crescut cu 350 V2 „Cloud White” în sfârșit a lovit rafturi pe 21 septembrie, iar hype -ul a fost cu siguranță real. O fuziune impecabilă între „tripla alb”, „static” și „nuanța albastră”, a scăzut și în dimensiuni complete de familie, astfel încât copiii și copiii mici să se poată flexa și la conținutul inimii lor. Realizat în totalitate din Primeknit, o creștere a talpii de creștere mai mare face ca acestea să fie unele dintre cele mai confortabile crepuri pe care banii le pot cumpăra.

Imagine până la capăt. Îmbrăcăminte
Airâ Jordan 1 „zbor de primă clasă”

Afișând un omagiu carierei decorate a lui Michael Jordan, Air Jordan 1 „First Class Flight” a tras pe ceruri pe 26 septembrie și este la un alt nivel. Chock plin de detalii inspirate de aviație, un grafic triunghiular „23” grafică călcâiul, în timp ce un cod de bare în stil de îmbarcare ajunge în spate. Totuși, nu este totul, deoarece veți găsi, de asemenea, semnătura lui MJ scribată de -a lungul părții ca și cum ar semna pașaportul.

Imagine prin adidas
OAMC x adidas tip O-1L „Off-White”

În timp ce OAMC X Adidas tip O-1L „Off-White” poate suna ca o alegere destul de ciudată pentru adidașii de top ai lunii, este aici pentru că este un pantof care se gândește în afara cutiei. Lansat pe 26 septembrie, este spre deosebire de orice ați văzut până acum și asta o face atât de specială. Creierul lui Luke Meier și al lui Carhartt Wip, Arnaud Faeh, acest adidaș este sigur că va întoarce capetele oriunde te duci.

Imagine prin Nike
Nike Air Max 90 „Specie nouă”

Un pantof GR care a transformat industria pe cap pe 28 septembrie, Nike Air Max 90 „Specie nouă” scoate materiale de lux de pe cântare – intenționat. Confecționată dintr -o combinație de lux de materiale, partea superioară gri moale este contrastată de roz roz și tonuri verzi izbitoare, rezultând o estetică reptiliană care este sigură că va întoarce capul. Nu puteți vorbi despre acest AM90 fără să menționați acea talpă aeriană dinamică dinamică.

Imagine prin animale
YEEZY 700 V2 „Blue Hospital”

Am început luna cu un 700 V2 și o încheiem cu One și eu. Un pantof de care niciun Sneakerhead nu știa că au nevoie până când nu au renunțat pe 28 septembrie, Yeezy 700 V2 „Blue Blue” este un Mish Mash între eliberarea „statică” de anul trecut și inerția menționată anterior. Luând materiale premium la un nou nivel, această versiune subtilă, dar izbitoare, este cu siguranță una dintre cele mai bune Kanye West.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *