Uncategorized

Aruncați o privire la picioare la Nike Dunk High “Fossil Rose”

Când sezonul se schimbă, Nike nu încetează niciodată să lucreze pentru a oferi piese de încălțăminte care se potrivesc cu vremea. Nike Dunk High, în special, este o siluetă care a primit numeroase modificări, deoarece renașterea sa în lumea adidașilor, cu configurații diferite potrivite pentru orice sezon. Acum, pregătit pentru sezonul de primăvară este colorway-ul „fosil roz” Nike Dunk High, pe care îl avem aici!

Dacă ați fost în jocul de adidași de ceva vreme, este posibil să observați că acestea arată ca o variație scăzută care rămâne căutată astăzi: Nike Dunk Low „Curry mediu”. În comparație, veți vedea că amândoi au un configurație de căprioară fuzzy. Cu toate acestea, diferența principală este că scăderea scăzută pentru suprapuneri bronzate, în timp ce Dunk High are un gradient mult mai ușor, aplecându -se spre o nuanță mult mai roz.

Imagine prin Yankeekicks
Transport int’l

Vezi mai mult

Detaliile de branding Nike sunt păstrate la fel: limbi etichetate, swooshes pe pereți laterali, precum și pe pereți mediali, amprente pe talpuri. Completarea acestor instructori de fitness Nike sunt cutii de la picioare perforate, unelte amortizate cu talpa interioară, precum și filele mici de tracțiune cu călcâie.

Vei adăuga Nike Dunk High „Fossil Rose” în colecția ta în acest sezon? Asigurați -vă că rămâneți în fața celor mai recente picături Nike chiar aici, la unicul furnizor, dacă nu doriți să pierdeți cele mai populare perechi. În știri asociate, „Court Purple” Nike Dunk High va veni în curând.

Imagine prin Yankeekicks
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Yankeekicks
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *