, o mulțime de adidași Nike pe care îi purtăm astăzi provin din baschet. Nike Dunks, Air Force 1s, Blazers și Air Jordan 1s sunt doar câteva dintre puținele modele cunoscute astăzi ca opțiuni de stil de viață. Pe această notă, o siluetă retro care și -a menținut poziția permanentă în lista lui Nike este aerul mult mai mult. Și de această dată, clasicul din anii ’90 a apărut cu un nou titlu de configurare Nike Air mult mai mult „Copy Paste”.

Perechea introduce un superior din piele nuanțat într -o nuanță „gri de fier” de la călcâie până la vârf. Acum, ceea ce stabilește această variație, în afară de alte aer, mult mai mult colourway -uri, sunt logo -urile supradimensionate Nike Swoosh pe pereții laterali laterali în alb, însoțiți de mai multe logo -uri mult mai multe pe tocuri, degetele de la picioare și medii.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Renumitul „Air” se suprapune pe lateral, de asemenea, cu contururi albe, oferind atingeri contrastante suplimentare, inclusiv unitatea de talpă a aerului de sub picioare, care vede o nuanță a Marinei.

Nike Air mult mai mult „Copy Paste” este cu siguranță un must-have pentru colecționarii majori Nike. Asigurați -vă că rămâneți blocat în cel mai bun lucru aici la unicul furnizor pentru toate cele mai recente picături Nike. În știri conexe, apropiați-vă cu alb-alb X Nike Air Force 1 „Negru”.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *