Skateboarding a venit o metodă lungă de la pantofii DC Chunky, Globe, precum și Siluete Etnies de la sfârșitul anilor 90, precum și începutul anilor 2000. În zilele noastre, majoritatea patinatorilor preferă să împerecheze atât stilul, cât și confortul, precum și cu o gamă de siluete oferite, poate fi greu de descoperit exact ceea ce căutați! De la aceasta, am decis să ne oferim gândurile, precum și să descompunem ceea ce credem exact câteva dintre cele mai bune pantofi de skate oferite pe piață chiar acum.

De la New Age Nike SB, precum și stilurile adidas până la siluete tradiționale, precum și cu autoutilitare fără vârstă, am traversat web -ul pentru a vă aduce cei mai buni pantofi de skateboard oferit online! Inspectați listarea noastră de mai jos înainte de a merge mai departe, precum și pentru a face următoarea achiziție!

Imagine prin Vans
VANS SK8 HI REESISUE

Începând cu un clasic, avem reeditarea Vans Sk8 Hi. Foarte prima dată introdusă în zilele de piscină din 1978, SK8 HI a suferit de atunci o transformare pentru a face stilul cât mai perfect pentru skateboarding. Acest pantof de vârf înalt prezintă un blat de călcâie superior complet revizuit, curele de limbă blocate, precum și o reluare a sublaciunii DuraCap ™ care îngroașă zona din jurul capacului degetului. Rezultatul este un pantof care respiră doar atât stil tradițional, cât și funcționalitate.

Datorită contorului cu călcâiul, acest pantof oferă o formă confortabilă, precum și o formă confortabilă, în cazul în care contează, oferind senzația de consiliu sporită individuală, precum și mobilitate. Dacă acest lucru nu a fost suficient, stilul prezintă, de asemenea, garniturile de șosete Popcush ™ perfecte pentru a amortiza orice tip de efect, precum și pentru a proteja împotriva vânătăi de călcâi. VANS SK8 HI este un pantof pe care fiecare skateboarder ar trebui să -l încerce cel puțin atunci când este în viața lor, deoarece este puțin probabil să regreteze.

Imagine prin FlatSpot
Nike sb bruin reacționează t

Introducerea primului design Nike în această listă avem Nike SB Bruin React T. Nike Bruin Design a debutat mai întâi în 1972 ca pantof de baschet, precum și a adunat rapid succes Viitor. În 2009, pantoful a renăscut de Nike SB, precum și de atunci a continuat să fie favorit în rândul patinatorilor din cauza profilului său scăzut, precum și a aspectului oarecum vintage.

Pantoful în sine prezintă o respirabilitate remarcabilă, precum și confortul din cauza construcției sale ușoare, precum și a versatilului. O talpă Nike SB React este, de asemenea, prezentată pentru securitatea efectelor împotriva debarcărilor grele, precum și vânătăi de călcâi. În ceea ce privește lucrurile, stilul Cupsole oferă mai multă versatilitate adăugând atât rezistență, cât și tracțiune la pantof. Dacă sunteți în căutarea unui pantof tradițional care nu vă va dezamăgi, atunci veți dori să vă gândiți la o pereche de acestea.

Imagine prin tălpi minunate
Adidas Busenitz Pro

Ajungând ca parte a parteneriatului continuu al lui Adidas cu expertul Skateboarder Dennis Busenitz, Adidas Busenitz Pro este un pantof de skate durabil pe care nu veți dori să -l pierdeți. Acest design de top scăzut apare cu un textil durabil, precum și cu partea superioară sintetică, care este dezvoltată pentru a rezista lacrimilor de la tehnicile Flip, precum și multe altele. În plus, acest design oferă ochelari încastrați personalizați pentru a preveni împărțirea dantelelor. Împreună cu aceasta, o limbă personalizabilă poate fi tăiată pentru a -ți modela preferința, precum și stilul.

O cuplă de cauciuc cu punct pivot oferă un suport remarcabil de arc susținut de o talpă interioară confortabilă, precum și elegantă, pentru confortul general. Cu toate aceste calități grozave, singurul lucru pe care nu -l putem asigura cu acest pantof este că te vei mărunți la fel de dificil ca Busenitz după cumpărare.

Imagine prin Nike
Nike SB Nyjah Free 2

În continuare, avem Nike SB Nyjah Free 2. Aceasta este una dintre cele mai noi siluete din această listă care atrage motivația din 1997 Nike Air Zoom Spiridon. Partea superioară are o clădire de cauciuc de 360 ​​de grade, cu panouri de potrivire adăugate pentru respirabilitate, precum și stil, perfect pentru acele sesiuni haotice de skate.

În altă parte, vedem o talpă de cauciuc robustă, precum și un sistem de dantelă cu buclă de ghilie, atât proiectat cu rezistență, cât și cu stil în minte. O căptușeală cu șosete din spumă se învecinează cu interiorul pantofului, precum și este conceput pentru a lupta cu absorbția cu efect ridicat. General Acest pantof de cea mai bună calitate este un ofițer de poliție obligatoriu pentru oricine dorește să se serioase la skatepark, deoarece, dacă este suficient pentru Nyjah Houston, posibilitățile sunt că va fi suficient pentru noi.

Imagine prin adidas
adidas tyshawn scăzut

În al doilea rând pe lista de la Adidas, avem Adidas Tyshawn Low, un design elegant influențat de clasicii de judecată. Dezvoltat din materiale durabile, cum ar fi piele premium, piele de căprioară de înaltă calitate, precum și cloudfoam plus căptușeală de memorie, acest design este garantat pentru a vă menține lovirea acestor tehnici uriașe tot timpul fără probleme.

O cutie Aditough Toe Resistant Aditough împodobește partea din față a pantofului pentru a lupta împotriva acelor despicături neplăcute, perfectă pentru oricine se descoperă că face mari oferte de kickflip, flip variavariații. Pentru a depăși totul, o căptușeală de șosetă adiperne turnată asigură că individul are securitate împotriva efectului, împreună cu un sentiment remarcabil de consiliu.

Imagine prin Tokyo a lui Billy
Vans alunecă

Un altul de la Vans, de data aceasta în jur avem fratele ceva mai în vârstă al SK8 HI. Vans Traditional Slip la prima debut în 1977, precum și de atunci a continuat să fie sălbatic proeminent atât în ​​skate, cât și în moda de stradă. Acest design ușor, precum și confortabil, a fost unul dintre primele produse ale lui Van care să funcționeze cu talpa de waffle cunoscută pe scară largă, care la rândul său a făcut -o extrem de proeminentă pentru skateboarding.

Prindere suplimentară pe care Waffle Sole Sole oferă atât o senzație de consiliu remarcabilă, pe lângă abraziune mai mică. Din perspectivă confortabilă, The Slip On este extrem de bine datorită construcției sale robuste, precum și bine în formă. Singurul dezavantaj al acestui design este că nu oferă prea multă securitate în comparație cu omologul său. Dacă sunteți doar în căutarea unui pantof pentru a face croazieră, este perfect! Cu toate acestea, poate doriți să urmăriți acele glezne dacă veți încerca orice tip de trucuri flip.

Imagine prin 43einhalb
Nike SB Zoom Blazer Mid

Ajungând la doar un an de la Bruin, Nike SB Blazer a fost lansat în 1973, precum și, de asemenea, a sfârșit rapid să fie extrem de reușit, precum și în afara terenului. Prezentând în siluete de vârf, de la mijlocul vârfului, precum și în siluete de top scăzut, acest pantof flexibil a sfârșit rapid să fie favorit în rândul patinatorilor după ce a fost îmbrățișat de Nike SB în 2005.

În prezent, Nike SB Zoom Blazer Mid are un stil de patrimoniu, precum și se adresează direct skateboarders -urilor cu numeroasele sale caracteristici de înaltă calitate. Lăsându-se frecvent cu un superior din piele de căprioară împreună cu un guler de la mijlocul vârfului, acest pantof va oferi mai multă securitate la gleznă decât câteva dintre siluetele menționate anterior pe această listă. Împreună cu aceasta, o clădire Vulc fuzionează talpa, precum și partea superioară pentru o senzație ruptă din momentul în care le-ai pus. Pentru a depăși totul, o talpă multidirecțională de cauciuc oferă o tracțiune finală deasupra benzii de prindere.

Imagine prin Comme des Garçons
Vans vechi skool

În continuare, avem un teren de mijloc extrem de căutat din ofertele lui Vans. Vans Old Skool și-a făcut debutul în același an cu The Slip On, precum și a sfârșit rapid să fie un favorit de lungă durată în rândul patinatorilor din întreaga lume. Cu o construcție de top scăzută, Vans Old Skool oferă ceva mai multă securitate împotriva acelor baze de bord neplăcute decât alunecarea din cauza unor superioare oarecum crescute, precum și a stilului.

Acest încălțăminte sport atât gulere căptușite, cât și căptușeală pentru a limita vânătăile pe părțile laterale, precum și partea superioară a picioarelor. Împreună cu acest lucru, capacele de la vârf întărit aliniază partea din față a pantofului pentru a lupta cu o uzură repetată de la kickflips, precum și alte trucuri de flip. La fel ca și celelalte modele, acest design oferă talpa de cauciuc waffle, astfel încât banda ta de prindere va rămâne aproape lipită de picioare.

Imagine prin adidas
Adidas Busenitz Vulc II

Oferind un pantof semnat de mâner reînnoit, Adidas Busenitz Vulc II ar trebui să fie pe radar pentru orice tip de skateboarder serios. Acest design specific oferă o amortizare remarcabilă, precum și rezistență datorită unei talpă de cauciuc vulcanizată, a unor susținătoare de piele de înaltă calitate, precum și a unui contor de călcâi stabilizat.

La fel ca multe alte modele de skateboard Adidas, acest pantof se mândrește cu o cutie de vârf rezistentă la abraziune pentru a asigura securitatea împotriva uzurii generale, precum și a lacrimii.

Mențiuni onorabile

Imagine prin Jordan Brand
Nike SB X Jordan 1 High OG Defiant “La Chicago”

Deși cu siguranță nu sunt cea mai prietenoasă alegere a bugetului din această listă, „LA până la Chicago” Jordan 1 este un pantof de skate total viabil. Cu o inovație semnată Nike SB, precum și testată de legendarul Lance Mountain însuși, acești iordani oferă o senzație de consiliu remarcabilă, în timp ce scapă un stil de neegalat. Dacă acest lucru nu a fost suficient pentru dvs., metoda de culoare La Lakers se scurge încet pentru a expune un set de tauri din Chicago, făcând aceste adidași perfecte pentru a bate încet.

Jordan 1 a folosit pentru a fi pantoful de patinaj din anii 1980, precum și 90, din cauza cantității de inovație, precum și a stilului care a intrat în ele, așa că este corect să obțină un strigăt pe această listă.

Imagine prin Nike
Nike SB Dunks

După ce aparent a preluat jocul de adidași mainstream în ultimele timpuri, poate fi simplu să nu ne amintim că Nike SB Dunk este într -adevăr un pantof de skate. Cu fiecare design cu o limbă căptușită, un airbag Nike Zoom în căptușeala cu șosete, precum și șireturi pufoase, aceste modele sunt dezvoltate pentru a mărunți orice, de la Vert până la Bowl la Street. Cu o abundență de culori, precum și stiluri oferite, Nike SB Dunk este un pantof pe care fiecare patinator trebuie să -l încerce atunci când este în viața lor.

Întrebări frecvente de pantofi de patinaj

Cum selectez cei mai buni pantofi de patinaj?

Există o mulțime de factori de căutat într -un pantof de patinaj excelent, însă pentru acest ghid am utilizat trei cerințe primare pentru alegerile noastre. În primul rând este durabilitatea, patinajul are un efect constant pe pantofi, astfel încât acestea să ceară to Poți să te ții. Următoarea este senzația de bord; Încălțămintea cu chunkier poate dura mai mult, cu toate acestea pierdeți câteva dintre sentimente pentru tabla ta. În sfârșit, este stilul, patinajul este la fel de mult despre expresie, cât și despre descoperirea de noi tehnici, precum și progresul.

Pantofii de patinaj fac o diferență uriașă?

În timp ce acestea nu vă vor face capacitatea pe tablă să se îmbunătățească instantaneu, o pereche fantastică de încălțăminte de patinaj vă va oferi orice este necesar pentru a vă efectua cele mai bune, precum și reducerea vătămării. Amortizarea, suportul, precum și opțiunea materialelor care se ocupă de a face un pantof de skate este mult diferit de antrenorul dvs. obișnuit.

Pantofii de mare top sunt mult mai buni pentru patinaj?

În timp ce un pantof de vârf va oferi un suport suplimentar, precum și stabilitate, acestea nu sunt neapărat mult mai bune decât pantofii cu tăiere scăzută. Totul se reduce la preferințele personale, precum și la ceea ce te face să te simți confortabil pe tablă.

Lectură ulterioară

Impactul de durată al skateboardingului asupra modei
Cel mai bun joggers pentru tip în 2022
Cele mai bune mărci de îmbrăcăminte de stradă pentru a inspecta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *