Uncategorized

Suprem X Burberry se alătură forțelor pentru o capsulă izbitoare de primăvară 2022

care respectă zvonurile care au circulat pentru prima dată la începutul lunii ianuarie, Ultimate și -a verificat acum parteneriatul cu Burberry, precum și să ne credem când afirmăm că este unul uriaș . Pentru primăvara 2022, Ultimate X Burberry a făcut echipă la fel de mult ca și creează o gamă extinsă de mărfuri, toate apărând cu o temă distinctă britanică.

Deoarece toată metoda din 1856, Burberry a oferit câteva dintre cele mai bune modă de înaltă calitate oferită pe piață, precum și până în zilele noastre, brandul continuă să fie în permanență îndrăzneț, cât și provocator în unic stil.

Imagine prin Supreme
Această ultimă colecție apare cu o multitudine de siluete susținute de accesorii elegante. Inclusiv cu grămadă, vedem paltoane Mac, puffers, jachete de camionier, glugă, blugi, pantaloni scurți, tricouri, precum și multe altele, cele mai multe dintre acestea utilizând imprimeul tartanului Burberry Tartan, într -o anumită formă.

Imagine prin Supreme
Standout -urile includ un set din denim potrivit cu tartan tradițional albastru deschis, roz, precum și imprimeuri tartan bej, toate incluse. În altă parte, vedem o alegere a pieselor de îmbrăcăminte în aer, toate purtând logo -ul Burberry Equine pe spate, de data aceasta cu detalii finale adăugate.

Imagine prin Supreme
Pentru cei care doresc la ofițer de poliție această colaborare monumentală Ultimate X Burberry, aceasta va fi oferită în această joi, 10 martie, la 16:00. În altă ordine de idei, Ami X Puma creează o varietate de moduri de viață caută SS22.

Imagine prin Supreme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *