Uncategorized

Mai întâi uitați -vă la Adidas Ultra Boost 6.0

doar o mână de adidași din istorie pot afirma că au realizat exact aceeași cantitate de succes ca și Ultra Boost. În primul rând, a debutat în 2015, a fost comercializat drept „cel mai mare pantof de alergare din lume”, cu toate acestea, extrem de rapid și -a făcut metoda cu strada, precum și cu lumea modei. Acum, după șase ani, numeroase colaborări, precum și nenumărate culori, primim Adidas Ultra Boost 6.0, precum și combină orice a învățat de -a lungul metodei pentru a produce un pantof ca niciun altul.

Dezvoltat chiar aici, într-un colorat „care nu este vopsit”, este eliminat pentru a vedea că a șasea generație UB are în minte durabilitate, precum și eco-prietenie. Luând semne de stil de la aclamatul Solar Boost, acest adidaș este conceput de la Primeblue, care combină plasticul Parley Ocean cu Primeknit tradițional pentru o potrivire asemănătoare cu șosetele.

Plasticul reprocesat, precum și plasele vechi de pescuit cuprind cușca de la mijlocul picioarelor, precum și ceașca călcâiului, în timp ce un pic de „echipaj albastru” poate fi descoperit în întregul pantof pentru un pop de contrast, care este sigur că va întoarce capul.

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

Schimbându -vă accentul mai jos, veți descoperi că Adidas Boost Midsole a revenit la elementele de bază. Spre deosebire de UB21 recent debitat, UB6 prezintă mai puțin din materialul de amortizare pietricit, însă reutilizează exact aceeași talpă continentală premiată ca predecesorii săi. Aceasta oferă o tracțiune durabilă cu fiecare pas.

Set să debuteze pe 22 aprilie, Adidas Ultra Boost 6.0 „non-vopsit” este perfect pentru orice tip de primăvară, precum și pentru rotația de vară, așa că asigurați-vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru cea mai bună posibilitate de a polițist! Să înțelegem dacă le veți adăuga la colecția dvs. mai târziu în această lună, precum și în știri asociate, Adidas Forum 84 Low Adv „Chalk White”, precum și „Core Black” sunt oferite aici!

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *