Uncategorized

O privire pe jos la peaceminusone-ul lui G-Dragon X Nike Air Force 1 „Para? Noise”

Imagine prin Kickwhowhow
G-Dragon a fost o forță motrice masivă în spatele unei tone de industrii în ultimul deceniu. De la muzică la modă, nu numai că a influențat cultura în est, dar și el preia Occidentul. Acum, după ce am aruncat o privire foarte scurtă la începutul lunii, aruncăm o privire pe jos la colaborarea lui Peaceminusone x Nike Air Force 1, precum și este un foc nesimțit!

Numit „Para? Noise”, AF1 are o clădire cu tăietură scăzută, precum și este concepută din piele neagră premium pe întregul său superior. De -a lungul timpului, acest lucru se prăbușește cu adevărat, precum și se uzează, dezvăluind pop -uri de culoare care oferă acelui pantof cu o adâncime suplimentară, precum și personalitate.

Imagine prin Kickwhoshow

Imagine prin Kickwhoshow
Un swoosh alb curat filmează pe lateral, precum și panourile mediale, precum și un motiv de margarete brodat, ating limba, simbolizând brandul Arthouse a liderului Bigbang. Pe măsură ce vă deplasați în jos, veți găsi o talpă interioară a aerului care este înfrumusețată cu o singură lovitură de perie – un nod către tradiția coreeană a scrierii creative cunoscute sub numele de Seoye.

Programat să scadă cândva în acest sezon de sărbători, Peaceminusone X Nike Air Force 1 „Para? Noise” este un ofițer de poliție care trebuie atât pentru fanii K-pop, cât și pentru sneakerhead-uri deopotrivă. Ar putea fi una dintre cele mai tari colaborări Nike din 2019? Spuneți -ne ce este în mintea voastră, precum și asigurați -vă că vă păstrați ochii decojiți la singurul furnizor pentru orice adidași legat de adidași!

Imagine prin Kickwhoshow

Imagine prin Kickwhoshow

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *