Uncategorized

Un proprietar obosit de Yacht Club NFT anunță lansarea restaurantului „Bored & Hungry”

, indiferent dacă sunteți deja în spațiul NFT, nu ne îndoim că ați întâlnit cel puțin fotografii ale acestor sălbăticie Căutând maimuțe pe feedul dvs. de socializare. Ce este exact? Obosit Ape Yacht Club (BAYC) este un set de colecții digitale care circulă pe blockchain -ul Ethereum. Și, în timp ce mai sunt numeroși care învață care sunt jetoanele non-fungibile, proprietarul BAYC NFT, Andy Nguyen, introduce deja restaurantul său cu temă.

Andy Nguyen este un pasionat de NFT, iubitor de mâncare și proprietar al mai multor restaurante din Los Angeles, SUA. Dar restaurantele nu sunt singurul lucru pe care îl deține; De asemenea, el are proprietatea IP și drepturile APE -ului obosit #6184 pe care l -a cumpărat recent și două APE -uri mutante NFTS.

Într-o postare de Instagram, un pop-up fast-food Bayc de la Nguyen, intitulat „Bored & Hungry”, își va deschide porțile în viața reală pe 9 aprilie la Long Beach, California, cu uniforme de angajați și ambalaje alimentare decorate cu grafică obosită a Yacht Yacht Club. În plus, proprietarii BAYC sunt, de asemenea, invitați la deschidere și vor primi o gamă largă de merci obosite.

În timp ce așteptăm o vedere completă a meniului restaurantului „plictisit și hungry” al lui Andy Nguyen, asigurați -vă că verificați singurul NFT pentru toate cele mai recente știri și proiecte NFT. Vorbind despre acestea, Ronnie Fieg tocmai a primit un 1-din-1 kith x Friends NFT.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *