Uncategorized

Aruncați o privire oficială asupra Air Jordan 1 High OG “Brevet Bred”

, probabil, una dintre cele mai mari siluete de adidași din toate timpurile, Air Jordan 1 a lansat în nenumărate culori de -a lungul anilor, cu toate că o iterație continuă să domnească suprema , Ediția OG „Bred”. Pentru a termina 2021, o versiune nouă a acestui colourway clasic va fi lansată sub forma Air Jordan 1 High OG „Breved Bred”. Prezentând faimoasa blocare a culorilor din original, dar actualizată cu piele de brevet, această pereche va fi, fără îndoială, un succes cu fanii de adidași de pe glob.

Ultima dată când am văzut o lansare de culoare crescută pe un Air Jordan 1 de înaltă vârf a fost din 2016, când versiunea inițială a fost retrodată ultima dată, care, desigur, s-a vândut instantaneu. Orice fan Nike sau Jordan serios va dori să le adauge în colecția lor, așa că dacă sunteți pus la dispoziție pe acestea, asigurați -vă că sunteți gata să intrați în toate tombolele!

Imagine prin Nikeair Jordan 1 High OG “Brevet Bred”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nikeair Jordan 1 High OG “Brevet Bred”

Transport int’l

Vezi mai mult

De data aceasta, o mare parte a designului rămâne aceeași, deși cei care sunt, desigur, conceput în întregime din piele brevetată, ceea ce înseamnă că sunt durabile și confortabile în același timp. Logo -ul SWOOSH semnat al lui Nike este prezent atât pe laterale, cât și pe cele mediale, în timp ce alte atingeri ale brandingului includ logo -urile Nike Air pe logo -urile de limbi și aripi de pe gulerul fiecărui adidaș. Aspectul este completat cu o unitate de talpă intermediară albă și o talpă roșie, care se potrivește perfect cu restul schemei de culori.

Dacă doriți să vă puneți mâna pe această viitoare versiune AJ1, vestea bună este că perechea are deja o dată de lansare setată pentru 30 decembrie. Asigurați -vă că îl mențineți blocat chiar aici, la singurul furnizor pentru toate cele mai recente despre cum să polițist și, în timp ce sunteți aici, consultați restul site -ului nostru pentru soluția dvs. zilnică de adidași și alte povești precum cel mai bun aspect al dvs. Suprem X Nike SB Dunk High „Alb”!

Imagine prin Nikeair Jordan 1 High OG “Brevet Bred”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nikeair Jordan 1 High OG “Brevet Bred”

Transport int’l

Vezi mai mult

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *