, notorul alergător de spumă Yeezy al lui Kanye West, a fost pe radarul nostru de mult timp. În primul rând, s -a dezvăluit în această perioadă în jurul anului trecut, când North West a fost identificat balansând o pereche, Sneakerheads oriunde s -au întrebat când sau dacă vor scădea vreodată. Ei bine, se pare că tipul însuși a verificat că în cele din urmă vor lansa luna aceasta!

Ca parte a problemei „credinței în haos” 2020 a lui I-D, Ye s-a așezat cu Pharrell Williams pentru a vorbi despre o mare varietate de subiecte. De la povești despre Michael Jackson până la influențele modei ale Skateboard P, West a dezvăluit, de asemenea, câteva detalii despre alergătorul de spumă.

Cunoscut pentru forma sa specială, precum și pentru structură, partea superioară a buteliei este împletită cu perforații pentru cea mai mare experiență de respirație. Mai jos, este prezentă o talpă intermediară de 700 de ani Yeezy, precum și, desigur, nu puteți vorbi despre alergătorul de spumă, fără a discuta despre clădirea sa ingenioasă de alge, care este atât durabilă, cât și ecologică.

„Stăm chiar aici, în Wyoming, ne dăm seama exact cum să facem producția în timpul, explicat West.” Alergătorii de spumă cu care ieșim în iunie sunt primele noastre produse produse americane, precum și trebuie să ne dăm seama exact cum să facem exact cum să facem Faceți fabricație localizată. ”

În timp ce Kanye nu a menționat o anumită zi, acest lucru confirmă faptul că mult așteptatul alergător de spumă Adidas Yeezy va fi introdus înainte de sfârșitul lunii. În timp ce acest lucru este supus modificării din cauza pandemiei actuale, asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe actualizări pe măsură ce se dezvoltă! În știrile asociate, s -au dezvăluit „Core” Yeezy Slide, precum și „Soma”!

Imagine cu ajutorul lui Branndannart

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *