Uncategorized

Atmos x adidas „Graffiti Pack” prezintă arta de stradă japoneză

eticheta de îmbrăcăminte sportivă germană adidas, precum și amprenta japoneză Atmos au fost parteneri de mult timp acum, folosind masele câteva dintre cele mai râvnite parteneriate de adidași din toate timp. În ceea ce privește cea mai actuală ofertă, Duo -ul Power va folosi două siluete semnate de la marca Three Stripes: Forumul Adidas Low, precum și ZX 8000.

Intitulat The Atmos Japonia X Adidas „Pack Graffiti”, cele două piese care folosește motivația de la artistul japonez Rust, precum și stilul său de graffiti semnătura, în general, văzut pe străzile din Shibuya.

Imagine prin atmos
Transport int’l

Cumpără acum

Forumul adidas scăzut, precum și ZX 8000 includ o bază albă, accentuată de hituri de roșu, precum și accente negre în tipul de blocuri de culori, text în stil graffiti, precum și multe altele. În timp ce ambele piese sunt deja imprimate cu grafică inspirată de stradă, colaborarea folosind și un stilou, invitând individul să devină inovator, precum și să-și aplice personajul la pantofi.

Ce credeți despre „pachetul de graffiti” atmos x adidas? Vei adăuga acest lucru la rotația ta anul acesta? Asigurați -vă că rămâneți blocat în ideal chiar aici, la singurul vânzător pentru a fi actualizat cu colaborările actuale Adidas. În știri asociate, vom fi sălbatici pentru Xlarge X Adidas School 80 „Mesa”, precum și pentru „Orbita Violet”.

Transport int’l

Cumpără acum

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *