Uncategorized

Iată cum va arăta cu adevărat Yeezy Boost 350 V2 „Yeshaya”

când Yeezy Boost 350 V2 „Yeshaya” a fost dezvăluit în septembrie, trebuie să recunoaștem că am fost dincolo de hyped. Îndepărtați cel mai nebun adidaș Kanye West, încă integrat tonuri violet, galben, precum și negru, rezultând un adidaș care era spre deosebire de orice am văzut înainte. Acum, se pare că Ye s -a dezbrăcat de orice, în punctul în care arată la fel ca „static”, precum și suntem un pic dezamăgiți.

Anterior numit „hayonul”, noul „Yeshaya” nu are niciunul dintre personajul designului original. Gone este blocarea culorilor nebunești în favoarea unui „static” oarecum gri, cu o talpă interioară „Citron”. În timp ce cu siguranță nu este nimic în neregulă cu designul curat, așteptam sincer ceva ceva mai nebun.

Imagine prin Yeezy Mafia
Primeknit constituie majoritatea superioară, în timp ce un slither de potrivire se împrăștie pe panoul lateral lateral. Mai jos, este prezentă o talpă interioară confortabilă, precum și aceasta este căptușită cu cauciuc de gumă pentru o tracțiune durabilă cu fiecare pas.

Set să scadă cândva în primăvara 2020, „Yeshaya” nedefinit este necesar pentru vară, așa că dacă iubești aspectul nou, atunci asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor, precum și vă vom permite să înțelegeți De îndată ce mai multe informații de lansare se derulează! Ce crezi despre makeover? Ești un pic dezamăgit? Să înțelegem ce gândești!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *