Uncategorized

Oskar Rozenberg tachinează un colab de blazer Nike SB Blazer

, Nike SB Blazer a luat jocul în totalitate de furtună. Considerate ca unul dintre cei mai proeminenți adidași din 2019, Swoosh renunță la lansarea terminării după lansarea terminării, precum și acum, au atins patinatorul suedez Oskar Rozenberg pentru un parteneriat greu de corduroy, care este un polițist obligatoriu!

Tăiat pe Instagram, această ediție specială Nike SB Shoe este amenajată într -o combinație de culori pământească cu un superior predominant maro, precum și accente de bronz la sistemul de dantelă, precum și la limbă. Așa cum am menționat anterior, este conceput de la Corduroy pentru un aspect de epocă, precum și senzație, în timp ce pielea, precum și pânza este folosită, de asemenea, pentru un plus de lux. Nike SB, precum și logo -urile Oski pot fi descoperite pe tot parcursul, precum și pentru a rotunji totul, o pereche de șireturi complementare de frânghie leagă totul.

În acest moment în timp, nu se înțelege nimic altceva despre Blazerul Oskar Rozenberg X Nike SB, cu toate acestea este de așteptat să lovească retailerii pe 14 decembrie. Asigurați -vă că vă mențineți ochii decojiți pentru mai multe imagini cu pantoful, precum și păstrați -l blocați la singurul furnizor pentru mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *