Uncategorized

CAMPUL UP PENTRU ALEXANDER LEE CHANG X VANS AGE

IMAGINE PRIN ALIMENT
Alexander Lee Chang este înțeles pentru infuzarea adidașilor cu elemente utilitare. După ce SK8-HI System „Boa” din iarna trecută, brandul japonez reconstruiește acum renumitul siluetă Vans Age, precum și este spre deosebire de orice ați văzut înainte!

Cu un stil ultra curat, cu nylon impermeabil, precum și Neppy Suede in Black, vârsta colaborativă este căptușită cu inovația evenimentului pentru experiența de respirație supremă, fără a face compromisuri asupra rezistenței la condiții meteorologice.

Imagine prin adăpost
Mai jos, veți descoperi ștergerea interioară a semnăturii vulcanizate pentru confortul care a produs jumătatea conductei, precum și, desigur, o cataramă magnetică chunky își face cunoscută existența, realizată de Fidlock -ul Germaniei.

Simplu, dar incredibil de sigur, Vârsta Vans Alexander Lee Chang X este oferită doar în Japonia, cu toate acestea, o versiune europeană ar putea fi în lucrări, așa că asigurați -vă că o păstrați blocat pentru informații potențiale de lansare! Ce ar trebui să facă ALC în continuare? Să înțelegem ce gândești!

Imagine prin adăpost

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *